bence de bu araçta bilinen hiçbir kronik sorun yok 2000 tl deyince bende şaşırdım, bakım masrafı dışında bende 2000 tl masraf yaptım ama o da lpg araç sorunsuz bir araç, eğer araca iyi davranırsanız o da size iyi davranır, bunu bilir bunu söylerim beyaz güzel ama bu aracın hakettiği renk teknik gri (polemik yaratabilir ) bu araç bu renkle çooooookkk güzel duruyor
hayırlısı olsun diyelim önce bende herkesin ortak görüşünde olduğu gibi İnsignia Cosmo yu önerecem size gerçekten Cosmo nun keyfi bambaşka.. eğer imkanlarınız el veriyosa sıfır araç alın derim, ama zorlanmayayım diyosanız II. el temiz bir araç düşünebilirsiniz..
siyah biraz daha spor siyah aldınmı 19 inç jantta yanında gelmeli, 18 jant teknik griye gidiyor araç ağır duruyor, siyahlarda anlam veremediğim bir spor hava var, araç çok farklı ya siyah olunca, makam aracı gibi hiiç mi hiç durmuyor , bir de makam araçlarında plakalıklar genelde bagaj kapağında oluyor, bence öyle resmi duruyor, tampondaki plaka ister istemez spor bir görüntü oluşturuyor
biz de ilk başta hakim gri alacaktık, babam bu rengi beğenmişti, hem temizlik açısından iyi olacaktı, ama showroom'a gidip, o teknik gri cosmo cdti'ı görünce gözlerimiz faltaşı gibi açılmıştı bende zaten showroom'a gitmeden önce, bayağı bir zorlamıştım babamı teknik gri alalım bak bu lansman rengi, ben hergün yıkarım bak baba lütfen diye ısrar edince, babam da dayanamamıştı zaten
Hoş geldiniz. Ben askerdeyken eşim insigniayı kullanmaya başladı ve büyük bir keyifle de sürmeye devam ediyor. Yani eşiniz de alışınca Insignia ailenize daha büyük bir mutluluk getirecektir.
Yorum