merhaba arkadaşlar ben de sizlere katıldım. 2.0 160hp insignia cosmo + stil paketli bir arac aldım. yakıt biraz beni üzdü 10 lt şehir içi yakıyor. sizce yakıt düşer mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni üye insignia cosmo stil paket
Collapse
X
-
Ynt: yeni üye insignia cosmo stil paket
aramıza hoşgeldiniz keyifli yorumlar, aracı sıfır aldıysanız rodaj döneminde biraz fazla yakabilir, ama normale gelir merak etmeyin kullanım stiliniz de bu yüksek yakıt tüketimini tetikleyebilir, ne kadar basarsanız o kadarda yakar , merak etmeyin insignianın dizeli şehirler arası 5, şehir içinde 7.5 lt civarında yakıyor normal kullanımda...
-
Hoşgeldiniz.Aramıza hoşgeldiniz.Kendinizi biraz daha tanıtırsanız seviniriz.Aracınız yeni olduğu için yakıt tüketiminin yüksek olması gayet normal.En iyi veri 5000km sonra alınıyor.130bg dizel benim aracım Faruk abininde dediği gibi yakıyor.Zamanla düşecektir
Yorum
-
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. ben istanbul kartalda oturuyorum. sizlerle buluşmalara gelip tanışmak isterim. araçtan da memnunum.
aracım dediğim gibi carbon siyah cosmo +stil paket ve sunrooflu. türkiyede tek olduğunu söylediler. sadece 4*4 te olan sportif direksiyon süspansiyon sertleşmesi ve yüksek güç aktarımı tuşu var. gerçi ne kadar doğrudur türkiyede tek olduğu tartışılır ama araç çok güzel bmw 320d alacaktım iyi ki bunu almışım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: resul174cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. ben istanbul kartalda oturuyorum. sizlerle buluşmalara gelip tanışmak isterim. araçtan da memnunum.
aracım dediğim gibi carbon siyah cosmo +stil paket ve sunrooflu. türkiyede tek olduğunu söylediler. sadece 4*4 te olan sportif direksiyon süspansiyon sertleşmesi ve yüksek güç aktarımı tuşu var. gerçi ne kadar doğrudur türkiyede tek olduğu tartışılır ama araç çok güzel bmw 320d alacaktım iyi ki bunu almışım
Yorum
-
Maşallah aracınız çok güzel yeni jantlarda baya gösterişli durmuş Tekrar hayırlı olsun Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin
Yeni resimleri bekliyoruz özellikle jantları merak etmeye başladım şimdiden çok fazla alışık değiliz stil paket opsiyonlu İnsignia görmeye hoşgörün
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
welcome
Benim araç 20 km kullanımda( sakin kullanım) 5.2 lt yaktı agresif kullanırsam. 11 lt kadar çıakabiliyor bu sizin kullanım stilniize bağlı (trafik durumunada göre değişir ) ortalmada 7.5 8.5 arası yakar ( bu araçla sakin kullanmak hayal) Sizin araç 4X4 ise yakıt bir miktar daha fazla yakar benim araca göre (benim araç manuel )2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum