Aslında Sunroof'lu, düşük km'de, hatasız, cosmo, tercihen beyaz bir araç bakıyorum ancak nedendirse sunroof lu Insignia ucuza bir türlü yok! Diğer tüm özellikleri olanını 50.000tl'ye buldum ama bir türlü sunroof'a da sahip bulamadım mantıklı bir fiyata..
1-50.000'e beyaz, içi açık renk döşeme olan bir cosmo buldum,2010model ve 35000km'de. sanırım onu alacağım; ama maalesef o da sunroof'suz ve bir galeride alala
2-Diğer olasılıksa 46.000tl'ye 30.000km'de 2009 bir gri Cosmo. Fyatı iyi ancak araç Diyarbakır'da. Bu da yaklaşık 1000tl'lik bir ek masraf demek benim için.
3-Son olarak, bir de 50.000tl'ye 2009 Cosmo 42000km'de, flexride'lı var. Bu araç da füme.
Öneriler varsa mutlulukla açığım.. Aacaba 2 numarayı 45.000e zorlamayı mı denesem? fiyat/performans olarak daha iy olabilir mi?
flexiride çok büyük bir fark yaratıyor mu?
Bizde eskiden Volvo S60R vardı, o araçta da comfort/sport/normal şeklinde 3 seçenek vardı, ancak hissedilen değişiklik çok küçüktü. Gerçi o aracın sürekli olarak spor bir karekteristiği olmasından kaynaklı olabilir.
Devredeyken Sport Modundayken Hissedilir bir sertlik oluşuyor
SprintBooster (1-2 Kademe) tarzı bir hızlanma oluyor
Direksiyon Elektro Hidrolik oluyor
Göstergeler Kırmızı oluyor
Tour Modunda ise
Daha salınımlı bir amaortisör oluyor
ve çok az oranda yakıt ekonomisi yapıyor
Sonuçta Flexi olayı araç alındıktan sonra alınan takılan bir parça değil
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Eğer bir aksaklık olmazsa salı günü bir Insignia sahibi oluyorum! Araç 2009 model 35.000km'de, sunroof+navigasyon+deri+flexride+19"Jant ve boyasız..
2 KONUDA AİCL FİKİR VEREBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM:
Aracı salı sabah kontrole götürmek istiyorum, acaba "aman buna dikkat et" dediğiniz yada "Insignia'larda rastlanabilen bir hatadır" dediğiniz bir şey var mıdır? Bu arada kontrol için nereyi önerirsiniz (Ankara)? Bosch Car Service detaylı kontrol ediyormuş diye duydum?
Bir de, 1 hafta sürdükten sonra LPG taktırmak istiyorum. Acaba LPG'si olan ve uzun süredir kullanan (min 10.000km) arkadaşlardan fikir olarak yardım rica edebilir miyim? Prince ve Teleflex'in en iyi olduğunu duydum, turbo mapping, yağlama sistemi ve benzin püskürtme gibi şeyler söyleniyor... Acaba net bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Güzel donanımlara sahip bir araç bulmuşsunuz.Alacağınız aracın öncelikle debriyaj baskı balatası garantiden değişmiş olup olmadığını sormalısınız insigniada en çok karşılaşılan budur.Servis garantiden değiştiriyor.Değişmediyse almadan önce ne durumda olduğunu kontrol ettirmek gerekir eğer bitmiş ise kullanırken de anlaşılır.İkincisi de fren disklerinde oluşan çizikler.Diskler de değişmiş olabilir değişmediyse yine kontrol etmek gerekebilir.Alacağınız aracın bana sorarsanız 6 aylık hiç olmadı 3 aylık garanti süresi olsun derim.İnşallah olmaz ama olur da istenmeyen bir durumla karşılaşırsanız garanti olmaz ise maddi manevi üzülmenizi istemeyiz.Bahsettiğiniz servisi bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam bir Opel teknik servisine götürürdüm.Tavisye olarak da Opel Opak bayisi olabilir.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
araç 2009 nisan trafiğe çıkışlıymış yani eğer 2 yıl ise garanti süresi maalesef süre bitmiş demektir. Eğer bu ürünleri kendim değiştirmek zorunda olursam maaliyeti nedir acaba?
Benim tam bir bilgim yok çok şükür şimdilik bir sıkıntım olmadı ama pahalı olduğunu biliyorum.Yarın herhangi bir servisten telefon ile fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz.Yani zaten değişmiş ise bildiğim kadarıyla garantiden değişen parçanın garanti süresi sıfırlanıp o tarihten itibaren tekrar 2 yıl oluyor.Balata ve fren disklerini alacağınız arkadaşa ve kontrol ettireceğiniz servise sorarsanız ve değişmiş ise yine ne durumda olduklarını kontrol ettirip gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence.Yalnız bu 2 parçanın kesin değişecek diye bir şartı yok eğer kullanıcı bilinçli kullandıysa hiç sıkıntı çıkartmamış da olabilir
Abi bu gaz tepkisi için aparat vardı konuşulan onu yaptırabilirsin.Memnun olanlar çoğunluktaydı.Ben sport modda çok kullanmıyorum açıkcası ama gerçekten sport'a aldığımda aracın karakterinin değiştiğini hissediyorum.Böyle bir havaya giriyorum ister istemez sert kullanıyorum.
Yorum