selam. muğladan katılyorum .ben oğuz. insignia 2.0. cdti 130 hp act sel. edition elagance 18." beyaz 2011 model aracımı 1 ay önce aldım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhaba ben oğuz. muğladan katılıyorum. insigniama kavuştum sonunda .
Collapse
X
-
merhaba ben oğuz. muğladan katılıyorum. insigniama kavuştum sonunda .
İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet BaşkanıEtiketler: Hiçbiri
-
Ynt: merhaba ben oğuz. muğladan katılıyorum. insigniama kavuştum sonunda .
tesekkürler... obaaİNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı
Yorum
-
Aracınız hayırlı olsun,
welcome
Kazasız belasız ve de cezasız sürüşler...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
welcome welcome welcome welcome welcome
Aramıza hoşgeldiniz. Buluşmalarda görüşmek ve tanışmak dileklerimizle...Bu arada muğla ve çevresinde diğer insignia sahibi şanslı arkadaşlarımızın aktive olmalarını sağlamak için çaba harcarsanız seviniriz.saygılar sevgiler
Yorum
Yorum