Bursada internet sorunu var galiba şaka bir yana bursada çok potansşyel var dediğiniz ama ateşi yakacak kişi daha çıkmamış
Ben burada ki ateşi yakacağım da dağdaki karlar erir etrafı sel basar diye korkuyorum Şaka bir tarafa her yola çıktığımda en az 5 İnsignia ile karşılaşıyorum. Hatta bizim sokakta 2 adet daha var. Sahipleri ile karşılaşmadım ama gerçekten potansiyel yüksek
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Bu konu ile ilgili bizim gruptan (ankara grubu) cemil abi (ihtiyar delikanli) ve nuri ile irtibata gecerseniz kendileri size yardimc olacaktir.bizim kullandigmiz kartlarimiz var.bu formatta size yardimci olabilirler sanirim.saygilar sevgiler
Yapacağız tihsah yürüyüşü ama ne zaman belli değil Bu arada geçen gün İstanbul plakalı bir İnsignia ile Nilüfer'de kısa bir takibimiz oldu. Kendisi Carrefour'a doğru döndü. Buradan biri değildir diye düşünüyorum. Yoksa gelipte bir merhaba demeden kaçmak olmaz değil mi?
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum