Geldiğimden beri Bursa'da inanılmaz çok İnsignia görüyorum. Fakat forumda hiç Bursa'lı üyeye rastlamıyorum. Bursa'lı arkadaşlar varsa haberdar olalım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BURSA GRUBU
Collapse
X
-
Ynt: BURSA GRUBU
Orjinal yazı sahibi: FacomXBursada internet sorunu var galiba şaka bir yana bursada çok potansşyel var dediğiniz ama ateşi yakacak kişi daha çıkmamışİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Eeeee bursa da guzel nadide bir buyuksehirimiz. Umarim bursa da aktive plur ve ramiza katilir.biz de bir uludag bulusmasi yapariz aetik ihihiİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBursa yak ateşi gelelim ateşi güçlendirelimİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Yapacağız tihsah yürüyüşü ama ne zaman belli değil Bu arada geçen gün İstanbul plakalı bir İnsignia ile Nilüfer'de kısa bir takibimiz oldu. Kendisi Carrefour'a doğru döndü. Buradan biri değildir diye düşünüyorum. Yoksa gelipte bir merhaba demeden kaçmak olmaz değil mi?İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
Yorum