Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tanışma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• tanışma

merhabalar adanadan ökkeş ben
    geçen hafta ben de bir insignia (1.6 turbo cosmo) aldım ve beni bu arabayı almaya teşvik edene bu siteye de teşekkür ediyorum.
    Şimdi çok yakıyor canımı biraz sıktı ama ilerde azalır inş. )))

Ynt: tanışma

Hosgeldiniz aramiza yakitindan yana sikinti yapacak hic bisey yok inanin bana.ben sifir aldigimda araci sehirici 11-12 lt yakiyordu.suan 9.0 20:19:22 aracim 5500 km de.

Yorum

hoşbulduk. inşallah dediğin gibi azalır ) ortalama 17lt de su anda ))

Yorum

Size tavsiyem araciniz sifir ise bir sure zorlamayan motor alisana kadar.

Yorum

Hoşgeldiniz. ilk dönemlerde vites aralıklarını 2000-3000 devirler arasında Kullanmanızı, Ayrıca, her ihtimale karşı birde menüden ortalama yakıt göstergesini sıfırlamanızı öneriyorum.

Yorum

hoşbulduk.artık dediğiniz gibi yapacam. renault symbol den insigniaya geçince insan hız yapmaktan kendini alamıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okkes
              hoşbulduk.artık dediğiniz gibi yapacam. renault symbol den insigniaya geçince insan hız yapmaktan kendini alamıyor.
              Zamanla yakıt tüketimi azalır, ancak aracımız yaklaşık 1600 kg + Yakıt durumu + yolcu sayısı + hız + yüksek devirlerde vites değişimi + ve de tabiiki sürat, söz konusu nedenlerden dolayı tabiiki yakıt tüketimi artacaktır. Forum sayfasını inceledikce yüksek hızlardan dolayı diğer üyelerimizin de ortama 15, 16 civarında yaktıklarına tanıklık etmiş olacaksınız.

Keyifli sürüşler...

Yorum

welcome

Keyifli paylaşımlar aracı zorlamazsanız yakıt tüketiminiz düşer merak etmeyin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

welcome

yakıt konusuna takılmayın, 0 km olduğu için aracınız şuan çok yakar, az kaçar 5000 km gelince gerçek yakıtı ortaya çıkacaktır.. şuan ortalamız 16-17 lerde sanırım, bu rakam 10 lara kadar düşecektir ama arada ortalama yakıt tüketiminizi sıfırlamayı unutmayın....

Yorum

welcome

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan esirgesin.
                        Yakıt konusu şimdi At sahibine göre kişner sonucta bilmeyen adam nasıl kontrol edeceğini bilmez insignianın gaz tepkimeleri tecrübeyle düzene giriecek ehlileşecek altınızda yani bileceksiniz ne zaman turbo acıyor hangi viteste kaça cıkmalıyım kaçta vites değiştirmeliyim nerde basayım nerde durayım diye birde ilk alındığı zaman sürekli bi zorlama isteğide çabası yakında normal değerlere inecektir merak etmeyin

Yorum

welcome
                          Aracınızı güle güle kullanın, biraz zor ama aracı kasmayın. Başlarda biz de çok benzin yaktık ama sonra ayağımız ve beynimiz ehlileşti.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

welcome welcome welcome

Yorum

welcome hayırlı olsun.Allah kazasız belasız ağız tadıyla bindirmeyi nasip etsin..

Yorum

İşleniyor...
                              X