Tekirdağdan herkese selamlar İsmim Onur sitenizi takip etme fırsatım oluyor çok yararlı bilgiler buluyorum,naçizane bende bir insignia kullanıcısı olarak yaşadığım olayları sizlerle paylaşmak ve sizlerin yaşadığınız sorunları anlayıp çözüm yolları geliştirmek isterim, ortak paydada buluşup bir çözüm merkezi haline getirebileceğimizi düşünüyorum bu platformu....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tekirdağ'dan selamlar
Collapse
X
-
Ynt: Tekirdağ'dan selamlar
welcome Keyifli sohbetler
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Arkadaşlar tesekkür ediyorum işimin Trakya bölgesinde olması sebebiyle Tekirdağda yasıyorum,ancak Ankaralıyım aracıda Ankaradan aldım,bakım ve sorun yasadığım zaman Çorlu inan servisine gidiyorum,görüş ve önerilerimi sizlerle paylaşmak aynı zamanda sizlerinde yorumlarınızı fikirlerinizi takip etmek isterim...Birlikte yaşa yalnız öl...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: babacan59Arkadaşlar tesekkür ediyorum işimin Trakya bölgesinde olması sebebiyle Tekirdağda yasıyorum,ancak Ankaralıyım aracıda Ankaradan aldım,bakım ve sorun yasadığım zaman Çorlu inan servisine gidiyorum,görüş ve önerilerimi sizlerle paylaşmak aynı zamanda sizlerinde yorumlarınızı fikirlerinizi takip etmek isterim...
Yorum
Yorum