Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam;

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Selam;

Merhaba, ben Hakan, 2010 mart ayından beri insignia ayrıcalığını yaşamaktayım. Tüm forumdaşlara karadenizden selamlar.
    2010 1.6T COSMO+DVD 800 NEHİR GRİ

Ynt: Selam;

welcome
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

hsg hakan bey . hemşeriyiz galiba

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HKN7Y
        Merhaba, ben Hakan, 2010 mart ayından beri insignia ayrıcalığını yaşamaktayım. Tüm forumdaşlara karadenizden selamlar.
        Aramıza Hoşgeldiniz Allah kaza bela vermeden güzel günlerde kullanın aracınızı inşallah,bu arada bi tarafım Karadeniz olduğundan ötürü KAradenizede benden çok selamlar Ordunun Boz Tepelerine
        Yakında o tarafta olma ihtimalim var...

Yorum

Aleykümselam, hoşbulduk. Rizeliyim işim nedeniyle Orduda bulunmaktayım. Orduya yolunuz düşerse sizi konuk etmekten mutluluk duyarım.

Yorum

Aleykümselam, hoşbulduk. Rizeliyim işim nedeniyle Orduda bulunmaktayım. Orduya yolunuz düşerse sizi konuk etmekten mutluluk duyarım.
            bizde Anne tarafından Rize - Pazar lıyız ama Bulancakta , Artvin -hopa 'da Trabzonda yani KAradenizin Her bir tarafında şeimiz dostumuz akrabamız mevcut çok şükür
            İnşallah gelirsem yolumun üzeri zaten kısmet olursa bi çayınızı içeriz artık

Yorum

bizde Anne tarafından Rize - Pazar lıyız ama Bulancakta , Artvin -hopa 'da Trabzonda yani KAradenizin Her bir tarafında şeimiz dostumuz akrabamız mevcut çok şükür
              İnşallah gelirsem yolumun üzeri zaten kısmet olursa bi çayınızı içeriz artık
              [/quote]

Bende Ardeşendenim, biraz daha araştırırsak akraba çıkacağız herhalde.

Yorum

welcome
                2.0 CDTI 160hp Cosmo+flexride şasi+ Beyaz

Yorum

hoşgeldiniz Hakan bey, doktor gibi yetiştiniz vallahi
                  bugün yarım yada bir saat kadar sagra firmasını araştırdım yanlış hatırlamıyorsam fabrikası Ordu'daydı değilmi? birde fab. satış mağazası vardı. bir sefer Giresun'a gitmiştim, o zaman uğramıştık.
                  biraz reklam gibi olacak ama, sarelle çeşmesindeki sarallenin tadı şuan nutella'da bile yok ya ihihi birde naylon poşette çikolatalı gofreti satılıyordu sagra'nın, yanlış hatırlamıyorsam kilo işiydi bu ikisinin tadını yıllardır arıyorum ya yok böyle bir lezzet. 80-90'larda çocukluğunu yaşamış bir çok kişi eminim hislerimi anlıyordur ihihi
                  Çorum'daki sagra mağazası yıllar önce kapanmıştı ama sonradan öğrendimki tüm Türkiye'de kapanmış. hatta birkaç yıl önce şirket satılmış, yeni yönetici de tamamen yeni tadlarla geliyoruz vs. demiş.
                  Ordu'da yaşadığınız için size sormak istedim, bu fabrika ve fabrikadan satış mağazası hala duruyormu ve en önemlisi, çeşme duruyor mu? ihihi ihihi konu hakkında bilginiz var mı acaba? teşekkürler.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Tekrar hoşbulduk. Sanıyorum Sağra Special mağazalarını kasdediyorsunuz. Doğrudur o zamanlardaki Sağra Special mağazalarında satılan sarellenin tadı hiç bir şeyde yoktu ve herkes çılgınlar gibi tüketiyordu. Daha sonraları ucuz fiyatlarla piyasaya giren rakipleriyle baş edemedi ve yanılmıyorsam Sağra fabrikası iki veya üç el değiştirdi. En sonunda bir ilaç firması satın aldı ve bayağı bir yatırımla tekrar piyasaya girdiler. Fabrika satış mağazası da tekrar açıldı. Ordu nun Giresun çıkışında hemen fabrikanın yanında satış yapmaya devam ediyorlar. Selamlar.

Yorum

welcome

Keyifli Paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tekrar hoşbulduk. Sanıyorum Sağra Special mağazalarını kasdediyorsunuz. Doğrudur o zamanlardaki Sağra Special mağazalarında satılan sarellenin tadı hiç bir şeyde yoktu ve herkes çılgınlar gibi tüketiyordu. Daha sonraları ucuz fiyatlarla piyasaya giren rakipleriyle baş edemedi ve yanılmıyorsam Sağra fabrikası iki veya üç el değiştirdi. En sonunda bir ilaç firması satın aldı ve bayağı bir yatırımla tekrar piyasaya girdiler. Fabrika satış mağazası da tekrar açıldı. Ordu nun Giresun çıkışında hemen fabrikanın yanında satış yapmaya devam ediyorlar. Selamlar.
                        güzel haber ihihi teşekkür ederim
                        InsigniaTEAM

Yorum

welcome

Yorum

Hosgeldiniz aramiza. Ben de aslen Fatsa'liyim. Arslan da Ordu'lu galiba. Bir iki uye de bulursak findik zamani bir Ordu bulusmasi yapariz artik

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Fındık buluşması, neden olmasın?

Yorum

İşleniyor...
                              X