Merhabalar Dünden itibaren İNSIGNIA NB 2.0 COSMO AVTİVE SELECT sahibiyim. Aranızda olmaktan mutluyum. Şimdiye kadar aldığım en güzel araç
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
TANIŞMA
Collapse
X
-
Ynt: TANIŞMA
Aramıza Hoşgeldiniz
Allah kaza bela vermesin iyi günlerde ağız tadıyla kullanın yeni arabanızı diyerekten sitemizde ki İhtiyar Delikanlı Cemil abimizin "Yaşı En Büyük" üyemiz ünvanınıda elinden almış bulunuyorsunuz Hayırlı uğurlu olsun
Birazda kendiniz hakkında bilgi paylaşırsanız memnun kalırız
-
bugune kadar girdiğiniz en iyi forumda bu forum olur inşallah aramıza hoşgeldinizHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
oleyy Kafa kağıdı yaşım 57, Fiziki yaşım 40, Ruh yaşım 30 Başka türlü İnsigniacı olamazdım. oleyy İş olarakta halen SİMİT SARAYI fabrikasının Genel Koordinatörü olarak çalışıyorum. oleyy Bir Belediye Emeklisi olduktan sonra oleyyİnsignia NB 2.0 COSMO Active Select Olimpik Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aokuturoleyy Kafa kağıdı yaşım 57, Fiziki yaşım 40, Ruh yaşım 30 Başka türlü İnsigniacı olamazdım. oleyy İş olarakta halen SİMİT SARAYI fabrikasının Genel Koordinatörü olarak çalışıyorum. oleyy Bir Belediye Emeklisi olduktan sonra oleyy
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aokuturoleyy Kafa kağıdı yaşım 57, Fiziki yaşım 40, Ruh yaşım 30 Başka türlü İnsigniacı olamazdım. oleyy İş olarakta halen SİMİT SARAYI fabrikasının Genel Koordinatörü olarak çalışıyorum. oleyy Bir Belediye Emeklisi olduktan sonra oleyyGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aokuturoleyy Kafa kağıdı yaşım 57, Fiziki yaşım 40, Ruh yaşım 30 Başka türlü İnsigniacı olamazdım. oleyy İş olarakta halen SİMİT SARAYI fabrikasının Genel Koordinatörü olarak çalışıyorum. oleyy Bir Belediye Emeklisi olduktan sonra oleyy
İçinizdeki Gençlik Ruhu hiç sönmesin
Aracınız maşallah güçlü bir araç Volkan görmesin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum