Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba

Merhaba,

Arkadaşlar insignia 1.6T edition+elegance ile cosmo arasında karar veremedim.
    Ayrıca Olimpik Beyaz + siyah iç döşeme arıyorum.
    5000tl fark var arada değer mi değmez mi diye düşünüyorum?

Burada Cosmo'da en öne çıkan özellik AFL farlar,
    buradaki sorum cosmo'da Bi-xenon far sistemi var mı? edition-elegance'da halojen far bulunuyor sanırım?
    Cosmo'daki alarm pasif mi aktif mi? yani içeride hareket algılayıcı var mı, yoksa kapı açılırsa mı devreye giriyor?

Hıza ve sürüşe duyarlı elektro hidrolik direksiyon Cosmo'da bile opsiyonel gözüküyor, peki insignianın direksiyonu elektrik destekli değil mi, sanmıyorum ama sadece hidrolik midir?

Sürüşe duyarlı gaz pedalının katkısı nedir?

Ayrıca yakıttan ciddi anlamda korkuyorum 12lt/100km leri bulacak mı tüketim ?

Ynt: Merhaba

Merhaba Öncelikle aramıza Hoşgeldiniz
    Umarım gönlünüze göre bir insignia sahibi olursunuz benim size tavsiyem öncelikle az bir farka göre kesinlikle cosmo tercihidir ve cosmo ile beraber Flexride olursa tadından yenmez ,
    Afl sistemi bi-xenon ve üstün özelliklere sahip bir sistem çoğu kişi için vazgecilmez bir donanım diyebiliriz,editon halojen far konusunda bilginiz doğru...
    Cosmolarda ki alarm sistemi hem dış tepkilere duyarlı hemde içten sensörlü dilediğinizde içteki sensörleri devre dışı bırakabiliyorsunuz,
    Hıza ve sürüşe duyarlı electro hidrolik direksiyon mevcut flexride ise 3 farklı sürüş moduna hitap eden bir direksiyon sistemi var çok ayrıcalıklı bir donanım,
    sürüşe duyarlı gaz pedalı flexiride sistem olan araclarda mevcur sport moduna aldığınızda süspansiyonlarda ve direksiyonda sertleşme ile birlikte göstergelerde ki beyaz ışık kırmızıya dönüyor ve gaz pedalı tepkimesi artıyor,
    Yakıt konusuna gelince bu konu çok değişkenli bir konu insignia kullanıcısı var 10 lit yakan birde başka kullanıcı var 15 lt yaktıran yani bu tamamen sizin sürüş keyfinize kalmış bir durum

Yorum

Hoşbulduk DiaDavidoff,

Faydalı cevabın için teşekkürler.
      Tavan kaplaması yaptırma kararı almama sebep oldun fotografların ile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Umarım gönlünüze göre bir insignia sahibi olursunuz benim size tavsiyem öncelikle az bir farka göre kesinlikle cosmo tercihidir ve cosmo ile beraber Flexride olursa tadından yenmez ,
        Afl sistemi bi-xenon ve üstün özelliklere sahip bir sistem çoğu kişi için vazgecilmez bir donanım diyebiliriz,editon halojen far konusunda bilginiz doğru...
        Cosmolarda ki alarm sistemi hem dış tepkilere duyarlı hemde içten sensörlü dilediğinizde içteki sensörleri devre dışı bırakabiliyorsunuz,
        Hıza ve sürüşe duyarlı electro hidrolik direksiyon mevcut flexride ise 3 farklı sürüş moduna hitap eden bir direksiyon sistemi var çok ayrıcalıklı bir donanım,
        sürüşe duyarlı gaz pedalı flexiride sistem olan araclarda mevcur sport moduna aldığınızda süspansiyonlarda ve direksiyonda sertleşme ile birlikte göstergelerde ki beyaz ışık kırmızıya dönüyor ve gaz pedalı tepkimesi artıyor,
        Yakıt konusuna gelince bu konu çok değişkenli bir konu insignia kullanıcısı var 10 lit yakan birde başka kullanıcı var 15 lt yaktıran yani bu tamamen sizin sürüş keyfinize kalmış bir durum
        +1
        Emre yol yorgunluğunun üzerine ancak bu kadar güzel anlatılırdı,maşaallah
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hoşgeldiniz, kendinizi de tanıtırsanız seviniriz
          InsigniaTEAM

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

welcome

Yorum

welcome kesinlikle cosmo tercih edin ben zamanında hata yaptım satıp cosmo aldım sizde aynı hataya düşmeyin. Hayırlısı olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpercan
                    Hoşbulduk DiaDavidoff,

Faydalı cevabın için teşekkürler.
                    Tavan kaplaması yaptırma kararı almama sebep oldun fotografların ile
                    Tavan kaplaması 2012 de opsiyonel sunulacak bu gidişle
                    Rica ederim eli,mden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım,tekrar hoşgeldiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      +1
                      Emre yol yorgunluğunun üzerine ancak bu kadar güzel anlatılırdı,maşaallah
                      Sağol Bülent abim elimden geldiğince işte

Yorum

welcome
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

welcome kesinlikle cosmo ve flexride alın...
                          <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

Merhaba hoşgeldiniz cosmo ve flexride bencede
                            Beyaz tutkudur.

Yorum

7 litre yaktıran da var aynı zamanda Hoşgeldiniz
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                              X