Duyuru

Collapse
No announcement yet.

afl far

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: afl far

Orjinal yazı sahibi: ceycey
    kusura bakmayin luften biliyorum alakasiz yer oldugunu tam olarak cozemedim bu olayi oyuzden simdilik alakasiz sayfalara yaziyorum inslh ogrenince herseyi yerine yazacagim arac daha yeni yani bir aylik bilgin icin cok tsk ederim servisi bir gideyim gerci burada randevu almadan kabul etmiyorlar ama sansimi bir deneyim tekrar cok ozur dilerim yanlis sayfaya yazdigim icin
    yok kardeşim özürlük bir durum
    başka içerikli konuda farklı konunun sorusu sorulduğu zaman arada kaynayıp gidebiliyor bazen bu nedenle belirttim yoksa sıkıntı yok
    Dediğim gibi randevuluk bir durum yok rutin kaput altı kontrolü 2-3 dakikayı almaz yardımcı olurlar muhtemelen...

Yorum

Ceyhun kardeşim aramıza hoşgeldin. Uzun bir yol geleceksin, kazasız belasız ve cezasız bir yolculuk diliyorum.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

emre kardes yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim hakan abi tsklr hosbulduk kusura bakmayin gec yazdim malum turkiyeye gelince pc basina gecmedim oyuzden cok sukur kazasiz belesiz geldik nasip olursada persembe geri donecegim . emre kardes yine alakasiz yere yaziyorum ama benim burada dikkatimi bir sey cekti ben fransadan cikarken depoyu doldurdum italyaya geldigimde 748 km yol yapmisim depoyu tekrar doldurdum depo 34 litre yakit aldi ama 130 hic gecmedim itlyada cezalar yuksek oldugu icin italyadan gemiyi bindim yunanistana indim oradan da bolu da tekrar doldurdum ama simdi devemli dolduruyorum ama fransadaki gibi yol mesafesi yapamiyorum buradaki yakiti su gibi iciyor yoksa banami oyle geldi anlamadim
        BMW 530 D gran turismo

Yorum

welcome welcome welcome
          Ceyhun kardeşim aramıza hoşgeldin.bir ara kendinden tanışma sayfasında bahset de seni daha yakından tanıyalım......

Yorum

kusura bakmayin lutfen yeni yeni ogreniyorumda oyuzden
            BMW 530 D gran turismo

Yorum

Hoşgeldin Ceyhun kardeşim.
              Bizim ülkemiz Fransa'ya veya başka bir Avrupa ülkesine benzemediğini sende biliyorsun Dizelin içine su bile katarlar bu keratalar ihihi
              Ama aracın Türkiye'ye geldiği için sevincinden fazla yakıyordur.

Yorum

hosbulduk cemil abi dedigin gibi herhalde abi sevincinden yakiyor yoksa bukadar yakmamasi lazim cok bariz belli oluyor yaktigi
                BMW 530 D gran turismo

Yorum

emre kardes yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim hakan abi tsklr hosbulduk kusura bakmayin gec yazdim malum turkiyeye gelince pc basina gecmedim oyuzden cok sukur kazasiz belesiz geldik nasip olursada persembe geri donecegim . emre kardes yine alakasiz yere yaziyorum ama benim burada dikkatimi bir sey cekti ben fransadan cikarken depoyu doldurdum italyaya geldigimde 748 km yol yapmisim depoyu tekrar doldurdum depo 34 litre yakit aldi ama 130 hic gecmedim itlyada cezalar yuksek oldugu icin italyadan gemiyi bindim yunanistana indim oradan da bolu da tekrar doldurdum ama simdi devemli dolduruyorum ama fransadaki gibi yol mesafesi yapamiyorum buradaki yakiti su gibi iciyor yoksa banami oyle geldi anlamadim
                  Muhtemelen Türkiye'de ki mazot fiyatından ve mazotun saf olmamasından kaynaklanıyor olabilir yani aracın deposunda veya benzin borularında delik olmadıktan sonra başka bı ihtimal yok bu arada hosgeldiniz diyelim

Yorum

tsklr hosbulduk emre kardesim
                    BMW 530 D gran turismo

Yorum

ceycey kardeş hoşgeldin memlekete Cumartesi günü Sarımsaklı'da gördüğüm Fransız plakalı beyaz insignia seninmiydi ??
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hosbulduk bulent abi ben degilim abi benimki gri
                        BMW 530 D gran turismo

Yorum

demeki fransada yaşayan türklerle aynı zevkleri taşıyoruz
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

kesinlikle abi insignia farkli bir zevk
                            BMW 530 D gran turismo

Yorum

.d
                              Pardon , yarım depoyla 750 km yol mu yaptınız, yoksa ben mi yanlış okuyorum hala Artı akaryakıt fiyatlarının türkiye dışında çok daha uygun olduğunu düşünürsek, Türkiye'ye gelince yakıtı su gibi içtiğini düşünmeniz gayet normal, hatta içiyordur da
                              2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

evet yarim depoyla 750 km yol yaptim ama dedigim gibi 120 hic gecmedim fransa italya arasi italyada gemiye binecektim binmeden doldurayim dedim 34 litre aldi ama tr cok yakiyor malesef yakitin kalitesin den olsa gerek buraya gelince rahatladim )
                                BMW 530 D gran turismo

Yorum

İşleniyor...
                                X