tekrar herkese merhaba,
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
abant buluşmasına neyazıkki katılamayacağım. ama bir sonrakine mutlaka katılmak istiyorum.
Sormuşsunuz evet doraglass cam fabrikasında muhasebe ve idari işler müdürü olarak 18 yıldır görev yapmaktayım.
her marka araçlara cam imalatı yapmaktayız.
Gayet güzel abi Genelde bende diğer araclarımda doraglass Renkl, cam tercih etmiştim,
Belki bilgileneceğimiz bişey olursa sana danışırız artık
Mku merhaba,
Sizi donanimhaber forumdan hatırlıyorum. İlk alan gruptaydık ve sizin başınıza bir sürü talihsizlik gelmişti. Tekrar sizi aramızda görmek harika. Hoşgeldiniz. Murat Turgut.
mturgut merhaba,
tekrar hoş bulduk. insignia'dan vaz geçemedim. yine kavuştuk aracımıza.
en kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim.oto cam konusunda problem çıkarsa seve seve yardım ederim.
saygılarımla,
Arkadaslar arkadasimizin yazdigi satirlar benim duygularima tam anlamiyla tercume oldu.ben de aynen boyle seviyorum aracimi. Onceden de dedigim gibi hicbir aracim bu kadar yakmaisti hicbir aracim garantiden cikana kadar benimle olmamisti hicbir aracima her sabah kara sahin gunaydin demedim hicbir aracimla bana hava yapanlara bu kadar net cevap vermedim ve hicbir aacimda insanlar ta karsi seritten gosterip kendi aralarinda konusmamislardi.hicbir aracimdda yanimda oturan asisatnim 'hocam bu kadin neye bakiyor hocam bu adam neye bakiyor' gibi nedenini bulamadigi sorular sormamisti. İnsignia 'CAR OF THE YEARSSSSSSSSS'. sadece hisset ve kullan sonra etrafindaki bakislar sana herseyi anlatir.
utku seninkinin aynısı :-)
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
tekrar hoşbulduk.
birkaç gündür iş yoğunluğu sebebiyle forumdan uzak kaldım.
evet sizin aracınızın aynısıydı. Umarımki sorun yoktur. Şu an nekadar yakıyor merak ediyorum.
Ön göğüsten çıtırdı gibi sesler geliyormu.
Yorum