Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia bambaşka

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia bambaşka

arkadaşlar tekrar merhaba,
    insignia çıktığında ilk alanlardanım herhalde. Eski aracım 1.6 T Cosmo Nav.cd 500 Flexı şasi,sunroof,19 ınc jant. gibi özellikleri mevcuttu. Ancak bağzı sorunlarından dolayı satmak zorunda kaldım. Komşumun ısrarı üzerine 0 km.Passat 1.4 TSI beyaz renkte ki aracı aldım.Ama ne varki yollarda insignia gördüğümde içim bir tuhaf oluyordu.Eşim dahi gördünmü insignia geçti gibi sözlerle iyice moralimi bozuyordu.Passatı 3 ay kullandıktan sonra insignia almayı iyice kafama koydum. Ancak yine diğer komşum Honda CR-V aracını satmak istediğini bana söylediğinde eşimin de ısrarı üzerine honda'yı aldım ama halen insignia'yı unutamamıştım.honda 2.0 benzinli otomatik ti.Araca benzin almaktan bıkmıştım. hemen araştırıp insignia'yı aldım ve honda jeepi sattım.Aldığım araç ikinci el 2.0 cdtı cosmo dvd 800 nav,sunroof,flexı şase, infiniy ses sistemi olan bir araç ve pannakotta renginde olup iç rengi bej. İnsigniasız geçirdiğim aylardan sonra şimdi araç kullanırken inanınki kendime geldim. Herkese kazasız sürüşler diler elimden geldiği kadar forumda aktif olmaya çalışacağım.

Ynt: insignia bambaşka

Valla İnsignia sevgisi ve tutkusu ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi Mehmet abi saygılar
    Tekrar hoşgeldin o zaman aramıza,Allah kazadan beladan esirgesin arabanız hayırlı uğurlu olsun.
    Bu aradane işe meşgulsun memleket neresi bunlarıda bildirirsen üyelerimiz seni daha iyi tanır ,pazar günü abant buluşmamız var imkanın varsa mutlaka bekleriz

Yorum

Sonunda doğru yolu bulmak bu olsa gerek
      Güle güle mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle
      Beyaz tutkudur.

Yorum

Bu arada Muhasebe işleri ile uğraşıyorum demişsiniz Ankara ekibi katılımcı listesi konusunda ama mail uzantınız doraglass.com doraglass universal her marka araca modele cam üreten bir firma bi bağlantınız var mı diye merak ettim

Yorum

welcome

dediğiniz gibi insignia gerçekten bambaşka....

Yorum

Walla bunları okuyunca çok hoşuma gidiyor. Bu mesajı yanımdaki arkadaşlara okuttum büyük bir zevkle.
            Hayırlı olsun. Kazzsız sürüşler temennileriyle...
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Tekrar Hoş Geldiniz

Yeni Insignianız hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Mehmet Bey, welcome
                Hayırlı, uğurlu olsun güle güle kullanın, "İnsignia" gerçekten bir ayrıcalık..

Yorum

Yaşasın İnsignia sevgisi
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

tekrar herkese merhaba,
                    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
                    abant buluşmasına neyazıkki katılamayacağım. ama bir sonrakine mutlaka katılmak istiyorum.
                    Sormuşsunuz evet doraglass cam fabrikasında muhasebe ve idari işler müdürü olarak 18 yıldır görev yapmaktayım.
                    her marka araçlara cam imalatı yapmaktayız.

Yorum

Aşk budur ihihi

Yorum

arkadaşlar bir sorum olacak.
                        forumda yazışmaları nereden takip edeceğiz bir sürü başlık var.

Yorum

Konunun icerigine gore genel sohbet kismindan bulabilirsiniz. Ancak konu modigiye ise modifiye kismindan temizlikse temizlik kismindan ve de organizasyon ve bulusma ise bu kisima bakabilirsniz.

Yorum

Bu arada arkadaslar bence artik bu birlikteligi bu grubu butun DUNYA tanimali bence.bence su an tum dunyadaki en aktif en sıkı araba fan gruparindan biri olduk.ben ankara organizasyonundan sorumlu olarak diger arkadaslarla iletisime gecip bu konuyu acacgim ve dunyanin bu birlikteligi tanimasi icin hatta yabanci uyelerin katilimi icin bir planlamayi eklif edecegim.ben inaiyorum ki bizim adar bu arabalar bilen yoktur.belki dige ulkelerden konuklari bile agirlayabiliriz.bu konuyu da arada herkesi bilgilendirmek icn yaziyorum.saygilar sevgiler

Yorum

teşekkür ederim.
                              bu gün aracın iç temizliği koltuk koruma ve cam filmi için ankara merc.mengerlere bıraktım.
                              cam filmi 2 numara ve ayrıca boya koruma,jant temizliği,motor koruma ve temizlik işleri
                              yapılıyor. wsh2

Yorum

İşleniyor...
                              X