6 gün önce insignia 1.6 turbo cosmo aldım. 2 yıldır takipteydim. kısmet bugüneymiş. siteyi inceliyorum, çok güzel paylaşımlar var. özellikle araç temizliği hakkında ilgileniyorum. gözümden sakındığım arabamı kimselere yıkama için bile olsa emanet edemem. yıkama işine yeni başlayacak biri için naçizane önerilenizi benimle paylaşırasanız çok sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
herkese merhaba
Collapse
X
-
Ynt: herkese merhaba
Ben de yeniyim gerçi ama Hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Benim önerim yaz aylarında sakın güneşte yıkamayın, rengini yazdınız mı göremedim ama koyu renklerde sakın güneşte yıkama yapmayın. Kaliteli cilalı şampuan kullanmanızı ve deri bez kullanmanızı tavsiye ederim. Kapalı mekanınız varsa benckesinlikle orayı kullanın. Kurulama yaparken yapışan tozlar yüzünden mikro çizikleriniz artmasın. Tekrar hoşgeldiniz, hayırlı olsun.
Yorum
-
Ynt: herkese merhaba
welcome welcome welcome welcome welcome welcome
Bizim birlikteliğimizin diğer sitelerden farkı hemen herkesi muhabbete dahil etmemiz ve bunula birlikte bu muhabbete katılan aktif uye sayısının hiç de küçümsenmeyecek sayılarda olması. Aramıza tekrar hosgeldiniz. Kaynaşmayı daha kuvvetli ve hızlı kılmak için büyük türkiye buluşmasına sizleri de bekleriz.Saygılar sevgiler
Yorum
Yorum