BUNDAN YAKLASIK 1 AY KADAR OCE 34 YD 043 PLAKALI İNSIGNIA ARACIMI FORUMDA UYEMIZ OLAN AHMET ARKADASIMA SATTIM SIMDI YENI ARAC ALDIM YALNIZ OPEL DEĞİL..İNSALLH BENI DISLAMAZSINIZ
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YENIDEN ARANIZA ALIRMISINIZ BENI ??? :)
Collapse
X
-
Ynt: YENIDEN ARANIZA ALIRMISINIZ BENI ???
Orjinal yazı sahibi: DogukanYILDIZBUNDAN YAKLASIK 1 AY KADAR OCE 34 YD 043 PLAKALI İNSIGNIA ARACIMI FORUMDA UYEMIZ OLAN AHMET ARKADASIMA SATTIM SIMDI YENI ARAC ALDIM YALNIZ OPEL DEĞİL..İNSALLH BENI DISLAMAZSINIZ
ne aldın anlat bakalım nedir ne değildir ?
Yorum
-
Bu forumda ihanet asla affedilemez.
Sen gitmedini insignian gitti. Hatta oda gitmedi, yeni alan arkadasimizda su an burda. Dolayisi ile eski arabanda burda.Tek ilave yeni araban. Onunda lastiklerini sisleriz olur biter.
Hayirli olsun. Ne aldin ?
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DogukanYILDIZBUNDAN YAKLASIK 1 AY KADAR OCE 34 YD 043 PLAKALI İNSIGNIA ARACIMI FORUMDA UYEMIZ OLAN AHMET ARKADASIMA SATTIM SIMDI YENI ARAC ALDIM YALNIZ OPEL DEĞİL..İNSALLH BENI DISLAMAZSINIZ
kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inş yeni aracınıherkes sormuş ne aldın diye, çatlatma insanlarıda söyle
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetBu forumda ihanet asla affedilemez.
Sen gitmedini insignian gitti. Hatta oda gitmedi, yeni alan arkadasimizda su an burda. Dolayisi ile eski arabanda burda.Tek ilave yeni araban. Onunda lastiklerini sisleriz olur biter.
Hayirli olsun. Ne aldin ?
Saygılar
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Hepinize cokcok teşekkür ederim saolun gercekten bu gune kadar gelmıs gecmıs otomobıl frumlarından en harıkası ınsıgnıa team bu gercekten cok harıka bır basarı..bulusmalarda aranızda banada yer acın..ARACIM 2011 MODEL BMW X5 MPAKET VE TABIKIDE RENK UYUMUNU BOZMAMAK ADINA BEYAZZ
Yorum
Yorum