Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çeşme'den merhabalar!..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Çeşme'den merhabalar!..

arkadaşlarım, abilerim herkese teşekkür ederim, inşallah birgün bi insignia team toplantısı da burada ayarlanır, ev sahipliği etmekten mutluluk duyarım özellikle izmirdeki arkadaşlar için ve diğer arkadaşlar için buraya gelirseniz benimle hiç çekinmeden iletişim kurabilirsiniz, diğer hafta çeşme de değilim, ondan sonra burada olurum inşallah, cep numaram 05555598923 herkes ulaşabilir herkese keyifli yorumlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      welcome

keyifli paylasimlar
      180 lik test aracını denedikten sonra daha da sımsıkı bağlandım bu araca hemen kaptım bi tane

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        welcome

keyifli paylasimlar
        180 lik test aracını denedikten sonra daha da sımsıkı bağlandım bu araca hemen kaptım bi tane
        Sen en azından test edip almışsın benim aldığımda test araçları 115 likti bende araçtan soğumamak için test yapmadan aldım iyikide almışım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome En iyisini yatın ömer kardeş pişman olmıcaksın herşyiyle harika bi araç...
          <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            welcome

keyifli paylasimlar
            Sen en azından test edip almışsın benim aldığımda test araçları 115 likti bende araçtan soğumamak için test yapmadan aldım iyikide almışım
            evet bende o hataya düşüp test edip 115liklerden aldım test de etmiştim ama ama şükür elimizden çıkardık hemen 180 BGlik aldım

Yorum

teşekkür ederim hakan kardeşim şu anda bile pişman değilim inan

Yorum

welcome
                (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Bende forumda yeniyim ama hoşgeldin demek isterim bir de eski bir hondacı olarak Legend'a ve 2.4 accord'a denk gelirsen sakın bulaşayım demeyesin)Çeşme otobanında 2010 3.20 dizel coupe'yi hafif rampada 7700 d/d ve 4. viteste 240 km hız ile sollamıştım,tabi ben 1 depo bitirdim arkadaş 0,5 depo bitirmişti.
                  Opel-İnsignia 2.0 cdti Edition-Elegance
                  Temmuz-2011
                  Siyah

Yorum

Ynt: &#199;eşme'den merhabalar!..

siz de hoşgeldiniz valla legend ı bilmem ama accord 2.4 ger&#231;ekten zorlu bi ara&#231; olabilir, fakat neredeyse aynı g&#252;&#231; olması ve bizdeki turbo farkı da accord un aklında bulunsun rolleyes

Yorum

welcome

Yorum

accordla insignia hızlanmaları aynı,iyi pilotajla alınabilir
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

welcome bu arada
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

teşekkür ederim hoşbuldum, evet çoğu iş pilotajda biter zaten, ben corsa gsi 109 bg ile vectra 2.5 v6 geçen gördüm ya

Yorum

selamun aleyküm insigniateam uzun zaman olduğu için tekrardan kendimi tanıtma amacı hissettim, çok uzun zaman oldu, siteye giremedim, ilk başta nişan olayı, sonra askerlik, sonra evlilik vs. derken siteye 2 senedir belki girmiyorumdur, zaman ne kadar çabuk geçiyor... bu süre zarfında dediğim gibi, bir söz atlattık, askere gidip geldim uzun dönem, sonra evlilik derken forumla ilişiğim kesilmiş istemeden de olsa ama forumdaki çok değerli ve samimi olan abilerim ve kardeşlerim ile aramızdaki bağı koparmadık şükür, şimdi tekrar foruma geldik inşallah, elimden geldiğince katılmaya çalışacağım, insignia'yı 2012 yılında sattık, LPG olayından ötürü, sonra Volvo S40 1.6 dizel aldık, çok güzel arabaydı ama dizel bizim tarzımız değil şu anda Mercedes W204 kasa 2009 model C200 Kompressor Avantgarde AMG aracımız var, 1.8 motor 184 bg kompresör, üzerine landirenzo lpg var, yakıt tüketimi ortalama 12 litre lpg, gayet makul seviyede, ve benzin konforunda ayrıca 184 bg gidişinde insignia ile karşılaştırılacak araba değil, içeriden insigniadan küçük değil, dışarıdan küçük ve insigniaya göre oldukça sert, lifte kaldırınca amörtisörler 15 cm bile gerilmiyor tekrardan aranızdayım, kabul ederseniz, insignia forumun yeri bende ayrıdır insigniam olmasa da (bundan sonra bir insignia sahibi olur muyum bilmiyorum ama) bu forumu çok seviyorum

Yorum

welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome
                                [Center]    
                                                       1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

İşleniyor...
                                X