Merhabalar ben İzmir Çeşme'den Ömer Faruk TARIKAHYA, 23 yaşındayım, okulumu yeni bitirdim ve burdaki diğer arkadaşlar gibi insignia hastasıyım ihihi, ayrıca da 2009 Insignia 1.6 Turbo Cosmo, Teknik Gri sahibiyim aracımdan aşırı derecede memnunum, bir opel insigniam vardı daha önce fakat nerden aldıysak 115 bglik versiyonu almışım blink aracın karakterine hiç yakışmayan bir motordu, malum araç sağlam bir body ye sahip olduğu için aracı yerinden hareket ettirme olayını bile nazlı bir şekilde yapıyordu maad Allah'a şükür onu sattık ve bende hastalık derecesine ulaştığı için bu araçtan vazgeçemeyip hemen 180 bg sini kaptım , bu aracımdan Allah'a şükür aşırı derecede memnunum, ah bi de biraz az yaksa ama o çok problem değil, aldığımdan beri çeşitli araçlarla trafikte rolling'e çıktım ama nafile yetişebilecek araç yok, bi scirocco biraz zorladı ama 140'dan sonra el mi yaman bey mi yaman gördü audi a5 için çok büyük bir hezimet oldu haha ve modifiye 106 gti bi ara aynamdan kayboldu gitti sonuç olarak bu araç gerçekten mükemmellik seviyesine ulaşmış orta sınıfta rakibi yok, bmw 520lere filan sataşıyor Allah insignia severleri ve sahiplerini kazadan beladan kem gözden muhafaza eylesin, amin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çeşme'den merhabalar!..
Collapse
X
Yorum