Tesekkurler.. Hosbuldum.. Yani yakit tabiikide sorun ama simdi onceki ufak arabam fiestaydi onla kaza yaptim pert oldu.. Simdi bi araba almamiz gerekiyor 1.3 cdti astra alacaktik musteri teklif edince kafamiz karisti fiesta 20-25 kr yakiyordu fiestayla 20-25 yakacagima insignia ile 40-50 kr yakmayi tercih ederim ama iste hani diyelimki memnun kalmadik cok yakti misal yani bu arabayi cikarabilirmiyiz elden daha almadan satmayi dusunmek yanlis aslinda ama birde ne fiyata gittigini merak ediyorum.. İnternette cok yok satiligi bi fikir sahibi olamadim.. bugun ne kadara alinir bu arac yarin satiyorum desem ne civarlarda gider?
Ben yukarıda aracımı kaça aldığımı yazmıştım.Size ışık tutacaktır.
Tesekkurler hosbuldum o zaman ben bu araci alayim 53000 fiyat cekildi ama daha belki pazarlik birakirsa daha uygunada alabilirim diye dusunuyorum siz ne zaman almistiniz hocam bu araca bu fiyati vereyim mi 52-53 iyimi ??
Tesekkurler hosbuldum o zaman ben bu araci alayim 53000 fiyat cekildi ama daha belki pazarlik birakirsa daha uygunada alabilirim diye dusunuyorum siz ne zaman almistiniz hocam bu araca bu fiyati vereyim mi 52-53 iyimi ??
Özelliklerini alın önce,Ben aracı 1,5 ay önce aldım.Ama dolu bir araç benimki,hata darbe falan yok.Sizde boyası,değişeni varmı bir sorun.
Abi ben soyle soyleyeyim arac 2010 cosmo 1.6 turbo manuel bu serinin en bosu oldugunu dusunelim hani bilmedigim icin soyluyorum boyle.. Boyasi hic yok onu yine sorar ogreniriz ama babam yok dedi peki bu ne kadar eder adam illede bize satmak istiyormus 52 ye razi olur ederi nedir biz neyde israr edelim misal aldik satmaya karar verdik ne fiyata gider ?
Şöyle söyleyeyim o zaman,sport tourer modelin en boşunu bana 50 desenizde uymazdı.Çünkü zaten ihtiyaca özel bir araç.Sedan model kadar Türkiyede rağbet görmüyor.Ama cam tavan,flexi,gibi özellilkler varsa değer kazanıyor.Yani tekrar özelliklerini sorun ona göre fiyatla ilgili fikrimi belirteyim.
Yakıtı fazla olacaktır ama alınan zevk fazlasıyla artıcaktır. Astra J ye göre.
Bende adanada öğrenciyim hatta yakıtından dolayı arabamı memleketimde bırakıyorum buraya getirmiyorum.
Şöyle bir alternatifte var memlekete gittiğinizde koltuğa oturur oturmaz iyiki var diyorsunuz merak etmeyin
Satış konusunda bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum çünkü artık Türkiye'de kapış kapış insignia gidiyor.
Aksam buyuk ihtimalle arac bizde olacak bi bakacagiz ben butun ozelliklerini aksam ogrenince yazarim bu arada sadece bi camurlukta boya varmis surtmeden oturu.. Cokta onemli degil darbe degil sonuc olarak.. Tolga hocam gazlamayi cok severim hemde su anda bu arabayi evde en cok isteyen benim ama simdi bunu almazsak 1.3cdti astra alcaz ondada performansa dayali hicbirsey yok en azindan 180 bg st de olsa bi insigniamiz olcak Gunes hocam zor olmuyormu arabaniz memleketteyken sizi oyle birsey beklerken derslerle ugrasmak adana bulusmasimii oyle bir ihtimal varsa super olur gerci daha ben almadim bile ama olsun kabul ederseniz cinarla gelirim
Üye çok az burdan,aslında var da bir 10 15 kişi, ama ben foruma pek girdiklerini görmedim bu arada sen de hoşgeldin abi üniversiteye yolun düşerse o civarlardayım
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Araba simdi geldi babami aldi gitti cam tavan yok ama sordum flexride sase var dedi ortalama 32 km/h gosteriyordu yakit 12.8 gosteriyordu surus 1 6000 lerde surus 2 5800 lerde ben o kismini anlamam siz anlamissinizdir ne yaktigini.. Simdi bu araca 50 bin bile fazla mi diyorsunuz alinmamali mi ?
Yorum