Evet abi o gidiyor diye bnde geldim hatta konya uzerinden geldik abi buradan ankaraya gececegiz İNSALLAH sagol abi icmis kadar oldum VALLA evet abi internet cektigi surece yazdim herseyi sagol abi Allah razi olsun hepimiz gule gule kullaniriz İNSALLAH cok ayri araba ya boyle bir gidis yok MASAALLAH MASAALLAH hepimize kazasiz belasiz kullanmak nasip eder İNSALLAH..
VALLA sabah araba abimlerdeydi mersine gittiler kesin onlari gormussundur sen ya bu arada o saatlerde benim altimda abimin arkadasinin captivasi vardi VALLA benim aklimdada hep sen vardin sansa bak
O zaman demek ki biz daha dukkana gecerkendi kan akittikta suren bendim nasil gormedim peki ben :s kardesim eviniz ne tarafta o dedigin kavsak neresiydi?
Mehmet abi telefon kafayı yedi format attım ben de senin numara silindi.Bir ara mesaj at tekrardan Dün aja 44 yine önümdeydi arayamadım iller bankasından Turgut özala döndü artık sen miydin yüzünü bilmediğimden çıkaramadım
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
VALLA o araba genelde bende olmuyor hatta hic bende olmuyor dun yine babamlar ankaraya gitti onlar gitmeden once baktim araba asagida hemen evde ne eksik varsa gittim marketten aldim sirf binebilmek icin bende genelde cinar oluyor abi ya tg111 i gordun mu %98 bendedir
Yorum