Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bende geleyim mi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: bende geleyim mi

Orjinal yazı sahibi: mehmet çınar
    Araba simdi geldi babami aldi gitti cam tavan yok ama sordum flexride sase var dedi ortalama 32 km/h gosteriyordu yakit 12.8 gosteriyordu surus 1 6000 lerde surus 2 5800 lerde ben o kismini anlamam siz anlamissinizdir ne yaktigini.. Simdi bu araca 50 bin bile fazla mi diyorsunuz alinmamali mi ?
    Flexiride şasi benim için önemli bir özellikti.O özellik varsa iyi derim ben.Yalnız daha öncede dediğim gibi, s.t 2.eli sedanlara göre çok daha zayıf.İhtiyacı olan alır.Benim ihtiyacım vardı,alternatifte azdı,en donanımlı bulduğumu aldım.50.000 TL çok değil bence o araç için.Mümkünse aracı test edin,aynı zamanda sedan insigniada deneyin.Sonradan pişman olmayın
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Nuri abi kusura bakma arayamadim birazdan arayacagim TL m bittide Abi flexiride var dedi ben var olup olmadigini nerden anlayacagim hani bilmiyorum gercekten var mi simdi ar deyipte sonradan cikmazsa kotu olur 50 bine razi edebilcekmiyiz bilmiyorum deniyoruz bugun babami aldi gidiyorlardi giderken 1 den ikiye atti o duydugum ses yeterki cuf etti resmen abim kullanmis cok begenmis galiba katilacagim araniza

Yorum

Konsolda Sport/Tour Düğmeleri var Flexi yoksa bu düğmelerde yok

Sprta Basınca Göstergelerin rengi değişiyor

Normali

Filexi li olan hali

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yani o tuslar varsa flexride vvar oluyor peki faydasi ne abi bunun hani neden para ediyor bu ?? Bu arada fiyati indirirse alacakmisiz gitgide yaklasiyorum abim surmus super diyor umarim uzun uzun surmek bana da nasip olur

Yorum

Yani o tuslar varsa flexride vvar oluyor peki faydasi ne abi bunun hani neden para ediyor bu ?? Bu arada fiyati indirirse alacakmisiz gitgide yaklasiyorum abim surmus super diyor umarim uzun uzun surmek bana da nasip olur
            Flexride sistemi, süspansiyonun kullanış amacına göre sertlik, salınım genliği gibi ayarlarını yaparak, seyir esnasında yol tutuş , sportif sürüş hissi ,konfor yada standard sürüş alternatifleri sunar; benim kanaatimce bu araçlardaki en kral donanımdır flexride.

Araç için bahsedilen fiyat, bu donanım çerçevesinde gerçekten iyi bir fiyat. Pazarlık ederek maliyeti düşürmek isteğiniz tabii ki makul, ancak aracı o fiyata almış olsanız bile inanın zarar etmiş sayılmazsınız.

Eğer yakıt konusunda kafanızda bir soru işareti yoksa tabii ki
            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Ya dedigim gibi 12.8 lt yaziyordu gostergede duzgun kullanildigina bile inanmadigim bi arac bile 13 lt yakiyorsa ben ona 12-11 civari rahat yaktirabilirim diye dusunuyorum suren kisi kani hizli akan ve cebi dolu bi tanidigimiz onemsememistir o.. Bugun galiba vazgecildi ama biz babama israr ediyoruz bu fiyat iyi diye aksam hepimiz eve gectigimizde yine konusacagiz ikna edecegiz İNSALLAH..

Yorum

Konuştuğumuz gibi kardeşim sen ne yap et kaçırma

Yorum

Ya dedigim gibi 12.8 lt yaziyordu gostergede duzgun kullanildigina bile inanmadigim bi arac bile 13 lt yakiyorsa ben ona 12-11 civari rahat yaktirabilirim diye dusunuyorum suren kisi kani hizli akan ve cebi dolu bi tanidigimiz onemsememistir o.. Bugun galiba vazgecildi ama biz babama israr ediyoruz bu fiyat iyi diye aksam hepimiz eve gectigimizde yine konusacagiz ikna edecegiz İNSALLAH..
                  Babayı ikna için tam gaz hep gaz Arabamızı ilk aldığımız zamanlarda benim peder de kafamın etini yemişti araç çok yakıyo diye ,satacam demişti arabayı falan, e sonuç ne oldu, sattıktan sonra bunun yerine ne alırım sorusuna cevap veremediği için, araba kaldı
                  2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Abimle konustum nuri abi tamam aksam ayarlayalim dedi evet abi bizde babami ikna etmek icin baya caba harciyoruz nuri abiyi aratcam artik herhalde nuri abi senin dediklerinin hepsini abime soyledim

Yorum

Abimle konustum nuri abi tamam aksam ayarlayalim dedi evet abi bizde babami ikna etmek icin baya caba harciyoruz nuri abiyi aratcam artik herhalde nuri abi senin dediklerinin hepsini abime soyledim
                      Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah İstediğin zaman arayabilirsin

Yorum

Allah Razi olsun abi biliyorum sagol su an asansordeyim eve cikiyorum bakalim

Yorum

hadi bakalım haber ver

Yorum

Abi babam fiyata tamama demis galiba razi olmus dedigine ama bu sefer adam haftasonu arabam yok veremem demis bakalim pazartesi verecek galiba kafam karisti benim vazgecmez heralde :s

Yorum

01 AJA 44 Siyah ST cosmo Hayırlı uğurlu olsun kardeşim

Yorum

Hayırlı olsun. Yakın zamanda fotoğraflarla ayrıntıları da bekliyoruz

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

İşleniyor...
                                X