Merhaba arkadaşlar. adım Güven. Ayın 7sinde 1.6 edition 180hp insignia aldım.. Gerçi 2. günden balata sorunu yaşadım ama inşallah hallolur. Yoksa iade edicem arabayı. Bu arada Ankara da ikamet ediyorum. İyi forumlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhabalar
Collapse
X
-
Ynt: Merhabalar
Hoşgeldiniz.. Keyifli forumlar
Yardım konusunda Emre abimin yazdığı önemleri aracınızı kullanırken uygulamalısınız. 2.Günden böyle bir sorunla karşılaşmanız sıkıcı, servisinizle yakın temasta olmalısınız. "Kullanıcı Hatası" tespiti vb birşey ortaya çıkartılır ise sıkıntı yaşarsınız..
Yorum
-
Ynt: Merhabalar
Hepinize tek tek teşekkür ederim...
2. günden bu sorunu yaşadım zaten servis km çok dedi. az olsaydı hallederdik demişler. Ben akrabam ile gönderdim servise. Kaldı ki araç izmir opel müdürününmüş her türlü arkasında dururlarmış bu vaatlerle verildi ama ben aracı aldıktan sonra sağ ön farın su aldığını gördüm bir de arka solda buhar vardı. Birini kendileri diğerini garantiden değiştirdiler. Hemen tanıdığım bir kaportacıya gittim sac kısmını komple gözden geçirttim boya yok fakat ön tamponda galiba sağ tarafta lokal boya var. Motor aksamında herhangi bir kaza vs yok. Sürtme gibi birşeyden olmuş. Artık servislere de pek güvenim kalmadı. En iyisi tanıdık usta. Benm 206 yı ben ABC de servise verdim karter korumasız geldi araç
Yorum
Yorum