Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba İnsigniaTeam Ailesi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Merhaba İnsigniaTeam Ailesi

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Eşimin iti olsun araba istesin bir günde kaplatırım abi arabayıda onun üzerine yaparım bakalım ona bi pembe araba düşünüyorum zaten mini felan
    Seviyorum seni
    Ama şu aşağıda bi kaç resim paylaşmışın pembe arabalarla ilgili onlardan biri felan olsa hani nasıl olurdu diye düşünmedim değil
    ne dersin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
      8 March international women's day - Insignia Team'2012

* Ankamall otoparkında.

Not: Sadece pembe araçlar konvoya dahil edilecektir. ahauuahauahha haha
      Kaan Allah iyiliğini versin emi

sende sunrooftan cıkıp resimleri çekecen ama söyleyeyim

Yorum

Sevgili Tanıdığım tanımadığım burda ki çok değerli abilerim ve arkadaşlarım bu konuda ki samimiyete ve içten karşılamanıza karşın siteye üye olmakla ne kadar doğru bi girişimde bulunduğumu banada göstermiş oldunuz
        hepinize ayrı ayrı Teşekkür ederim mesajları okurken o kadar güzel duygular oluşturuyor ki tarifi gercekten zor bu nedenle ,
        çay demledim şimdi bardaklarınızı hazırlayın herkese benden çay yanındada kurabiye

Yorum

pray
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

H geldiniz . forma neşe kattığınız belli oldu.. )
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
              H geldiniz . forma neşe kattığınız belli oldu.. )
              Teşekkür ederim Sufyan abi hoşbulduk =) neşe katabildiysem ne mutlu bana

Yorum

Mumkunse ben yesil cay alayim.
                Evde yoksa sorun degil, Emre bir kosu alir gelri

Kurabiye icin tesekkurler ama ben diyetteyim.
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet

Aaa olmaz olurmu her renk mevcut bizde kurabiyelerim de diyet ayrıca gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz Buarda arabanın rengine bakmaya doyamıyorum..off offf..

Yorum

O renkten bikinca haber ver hemen degisiriz rengini

Son kararini verince de Emre bi kosu sanayiye gider kaplatir.

Orjinal yazı sahibi: Di_eM

Aaa olmaz olurmu her renk mevcut bizde kurabiyelerim de diyet ayrıca gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz Buarda arabanın rengine bakmaya doyamıyorum..off offf..
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Normalde emreye her sanayiye gittiğinde off bugün gitme diye söyleniyorum ama o gün kendi ellerimle hazırlayıp göndericem

Yorum

O renkten bikinca haber ver hemen degisiriz rengini

Son kararini verince de Emre bi kosu sanayiye gider kaplatir.

Mehmet abi Yakında Emrenin arabası hangi renk olsun diye bi anket açmayalımda bu işin sounda heralde soyadından dolayı Dilaraya torpil geciyorsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                          Cemil abi Emre papucun dama atılacak diye yazdığında gülmüştüm ilahi Cemil abi diye valla öngürün şimdi endişelendirmeye başladı beni
                          Dur bakalım bu daha başlangıç, haha Dilara hanım henüz ısınma turlarında. Formun diğer başlıklarına da bir bakış attı mı......
                          ……….. herhalde en çok tıklanan ve okunan bir konu başlığı olacağı kesin. demedi demeyin! rolleyes……….
                          Diye de eklemiştim.
                          Gelecekte çooookkkk güzel etkinlikler bizleri bekliyor, ihihi Ev de çay partileri, el işi örnekleri, iki ters bi düz tığla/şiş ile yapılan dantel, hırka, kazak vb. beceri isteyen faaliyetler…
                          Neyseki biraz bende rahmetli babam’dan (parça konfeksiyon işi) kalma dikiş makinasını kullanma becerim var da paçayı kurtarabilirim. haha Ya siiizleeerrrr haha muhaha
                          O zaman bizim ekibin başınada seni getirelim Cemil abicim herkes şişini yününü alır senin çalıştığın yere ziyarete felan geliriz artık
                          Verdiğin destekten dolayı çok teşekkür ederim
                          haha haha haha Ne demek, Her zaman beklerim Buyrun gelin, haha haha haha "EKİP BAŞI" mı muhaha yourock

Yorum

Cemil abi Emre papucun dama atılacak diye yazdığında gülmüştüm ilahi Cemil abi diye valla öngürün şimdi endişelendirmeye başladı beni
                            Dur bakalım bu daha başlangıç, haha Dilara hanım henüz ısınma turlarında. Formun diğer başlıklarına da bir bakış attı mı......
                            ……….. herhalde en çok tıklanan ve okunan bir konu başlığı olacağı kesin. demedi demeyin! rolleyes……….
                            Diye de eklemiştim.
                            Gelecekte çooookkkk güzel etkinlikler bizleri bekliyor, ihihi Ev de çay partileri, el işi örnekleri, iki ters bi düz tığla/şiş ile yapılan dantel, hırka, kazak vb. beceri isteyen faaliyetler…
                            Neyseki biraz bende rahmetli babam’dan (parça konfeksiyon işi) kalma dikiş makinasını kullanma becerim var da paçayı kurtarabilirim. haha Ya siiizleeerrrr haha muhaha
                            O zaman bizim ekibin başınada seni getirelim Cemil abicim herkes şişini yününü alır senin çalıştığın yere ziyarete felan geliriz artık
                            Verdiğin destekten dolayı çok teşekkür ederim
                            haha haha haha Ne demek, Her zaman beklerim Buyrun gelin, haha haha haha "EKİP BAŞI" mı muhaha yourock
                            En kısa zaman da geliyoruz cemil abi görünce şaşırma olurmu?

Tabiki EKİP BAŞI hatta ekibimizin beyni olacaksın en tecrübelimiz sensin

Yorum

• Merhaba;

Ben de 2 gün önce 2010 Hatchback Cosmo 1.6 180 beyaz ile aranıza katıldım. Opel hakkında bilgim çok az, ilk Opelim. Sizlerden bol destek bekliyorum.
                              Herkese hayırlı işler

Yorum

• @Gandhiinthehouse Hoşgeldiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X