walla emre pembemidir, fusya mıdır her neyse ama bi gerçek varki aracına çok yakışmış, bzimkilerde nasıl olur acaba
Hasan hepimiz pembeye fuşyaya kaplatalım bi etkinlik düzenleyelim eşlerimiz kız arkadaşlarımız kullansın arabaları hem bu sayade hangisine yakışıyor hangisine yakışmıyor anlarız kardeşim
walla emre pembemidir, fusya mıdır her neyse ama bi gerçek varki aracına çok yakışmış, bzimkilerde nasıl olur acaba
Hasan hepimiz pembeye fuşyaya kaplatalım bi etkinlik düzenleyelim eşlerimiz kız arkadaşlarımız kullansın arabaları hem bu sayade hangisine yakışıyor hangisine yakışmıyor anlarız kardeşim
Dünya kadınlar gününde kaplatalım bence
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
bizim arabalarda o kadar güzel olucağını sanmıyorum emre, ama senin araba çiçek gibi olmuş, maşallah ya
Emrenin forumdaki performansından yola çıkarak , senin de en kısa zamanda "Bayanlara özgü araç modifiyesi" , hatta ve hatta " beyaz kaplan MDN ceylan gibi oldu" tarzı başlıklar açman yakındır diye düşünüyorum :P :P :P Aman emre duymasın
Buluşmalardaki aktif katılımcılığını forumla pekiştirmiş olduğun için de, bir forum üyesi olarak ayrıca teşekkür ederim
Oğuz Teşekkür ederim hoşbulduk
elimden ne geliyorsa paylaşırım olmassa buşuşmalar için kek poğaca yaparım en kötü
Merhaba Dilara, foruma üye olarak katılman ortamı nasıl hareketlendirdi görüyosun.
Ben de hoşgeldin diyor ve daha fazla bayan katılımı için önayak olmanı diliyorum.
Ancak araçlarımıza bayan katkısı olacak diye lütfen raconu bozacak makyajlardan da kaçınalım lütfen. Deri koltuk kafalıkları ve ön göğüs üzerine dantel örtüler, bagajda hediye gelmiş ve başkasına hediye edilmek üzere bekleyen Borcam kutuları, ev/iş/davet ayakkabı ve çantaları için özel tasarım ayakkabı ve çanta gözleri vb. zihni sinir proceleri istemiyoruz...
Hakan abi çok teşekkür ederim hayır abi biz bayanlarla direk nos yükleme ve bilgisyarda oya işler gibi arabalara yazılım yazma konusunda yoğunlaşalım derim
hoşgeldin abla, şimdiden belirtmekte fayda var, ilerde kesinlikle forumda pembeli, çiçekli böcekli temalar olmasını beklemeyin ama Emre abiyi ikna ederde OPC'yi pembeye kaplattırırsan söz bende pembe renk tema yaparım foruma haha
herkes profil bilgilerini tam girmediği için kesin sonuç belli değil ama şimdilik erkek bayan oranı 170'e 1 gözüküyor, buda toplam üye sayısına göre 4-5 bayan var demek
Hoşbulduk çağrıcım
Dikkatimi cekti Mehmet abi Bizim kaplanı benim için Pantere cevirmiş Emre yapmamış ama Mehmet abi yapmış sağolsun hadi bakalım şimdi bekliyorum,
hani benim çicekli böcekli pembe temammmm
hoşgeldin abla, şimdiden belirtmekte fayda var, ilerde kesinlikle forumda pembeli, çiçekli böcekli temalar olmasını beklemeyin ama Emre abiyi ikna ederde OPC'yi pembeye kaplattırırsan söz bende pembe renk tema yaparım foruma haha
herkes profil bilgilerini tam girmediği için kesin sonuç belli değil ama şimdilik erkek bayan oranı 170'e 1 gözüküyor, buda toplam üye sayısına göre 4-5 bayan var demek
Çağrı sen ne yazdığının farkındamısın valla gider mutfak raf felan kaplama kağıdıyla arabamı pembeye kaplar hiç affetmez
Cemil abi Emre papucun dama atılacak diye yazdığında gülmüştüm ilahi Cemil abi diye valla öngürün şimdi endişelendirmeye başladı beni
Dur bakalım bu daha başlangıç, haha Dilara hanım henüz ısınma turlarında. Formun diğer başlıklarına da bir bakış attı mı......
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
……….. herhalde en çok tıklanan ve okunan bir konu başlığı olacağı kesin. demedi demeyin! rolleyes
……….
Diye de eklemiştim.
Gelecekte çooookkkk güzel etkinlikler bizleri bekliyor, ihihi Ev de çay partileri, el işi örnekleri, iki ters bi düz tığla/şiş ile yapılan dantel, hırka, kazak vb. beceri isteyen faaliyetler…
Neyseki biraz bende rahmetli babam’dan (parça konfeksiyon işi) kalma dikiş makinasını kullanma becerim var da paçayı kurtarabilirim. haha Ya siiizleeerrrr haha muhaha
O zaman bizim ekibin başınada seni getirelim Cemil abicim herkes şişini yününü alır senin çalıştığın yere ziyarete felan geliriz artık
Verdiğin destekten dolayı çok teşekkür ederim
Yorum