Hosgeldiniz Dilara Hanim. Keyifli sohbetler. Hondayi satip, Insigniayi ne zaman aliyoruz?
Hoşbulduk Teşekkür ederim
Mehmet abi tanışmadık ama Fotoğraf konusunda Emreye yardımlarınızdan dolayı Teşekkür ederim,
Tanışmamış olmamıza rağmen az çok tanıştık sayılır,Hondayı satıyoruz zaten ama ikinci bi insignia fazla gelir artık bu foruma girdik madem bi OPC alayım bende bari
saygıdeğer hanımefendi öncelikle sizi aramızda görmekten hem insigniatean ailesi olarak hem de ankara grubu olarak büyük bir onur duyacağız.artık sitemize değerli bilgilerinizle sunacağınız derin katkıları beklemekteyiz.saygılar sevgiler
Çok teşekkür ederim Utku abi değerli bilgiden kastın Makyaj felansa hemen bi konu açayım ama kim faydalanır bilmiyorum
Şaka bir yana ama Honda civic hakkında merak edilen bişey varsa ona şimdilik yardımcı olabilirim
Bende bundan korkuyordum eşim üye olurken Detailing bölümünde Hangi deterjan markası ? Anket!! hadi buyur Organizsyonlar çay saati etkinliği
Detaylı bakım bölümü hangi makyaj ürünleri firması,
Fotoğraflar bölümü Hangi abiye tercih edilmeli vay anam vay iki gün sonra Emre başımıza bu işleri sen açtın derseniz sessizliğimi korurum söyleyeyim
Bende bundan korkuyordum eşim üye olurken Detailing bölümünde Hangi deterjan markası ? Anket!! hadi buyur Organizsyonlar çay saati etkinliği
Fotoğraflar bölümü Hangi abiye tercih edilmeli vay anam vay iki gün sonra Emre başımıza bu işleri sen açtın derseniz sessizliğimi korurum söyleyeyim
ne desem bilemedim bende sessizliğimi korumak istiyorum
Hoşgeldin Dilara.
Konuyu okurken sürekli güldüm. Müthiş espriler geçmiş içinde... Bizi mutlu ettin. Aramıza hoşgeldin...
Ben de bir çocuk bölümü açayım bari..
Onlarda nasıl araba kullanılır onu öğretsin
Orjinal yazı sahibi: Di_eM
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Forumda pasif olan bayanlar aktif olacak gibi hadi hayırlısı diyelim
KocaBebek uyuduktan sonra Espriler birbiri ardına patlatılmış.
Orjinal yazı sahibi: iatros
Hoşgeldiniz. Umarım eşimde dadanmaz buralara
haha haha
Hoşbulduk Emre bey Sitede ki yaklaşımınız hoşuma gitti ev arkadaşlığı ayrı site arkadaşlığı ayrı duyarlılığınızdan ötürü Teşekkür ederim
haha haha haha
Çok teşekkür ederim Utku abi değerli bilgiden kastın Makyaj felansa hemen bi konu açayım ama kim faydalanır bilmiyorum
muhaha
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Yorum