Emrenin forumdaki performansından yola çıkarak , senin de en kısa zamanda "Bayanlara özgü araç modifiyesi" , hatta ve hatta " beyaz kaplan MDN ceylan gibi oldu" tarzı başlıklar açman yakındır diye düşünüyorum :P :P :P Aman emre duymasın
Buluşmalardaki aktif katılımcılığını forumla pekiştirmiş olduğun için de, bir forum üyesi olarak ayrıca teşekkür ederim
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
dilara hoş geldin aramıza zaten hep aramızdaydın ama olsun :-)
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Merhaba Dilara, foruma üye olarak katılman ortamı nasıl hareketlendirdi görüyosun.
Ben de hoşgeldin diyor ve daha fazla bayan katılımı için önayak olmanı diliyorum.
Ancak araçlarımıza bayan katkısı olacak diye lütfen raconu bozacak makyajlardan da kaçınalım lütfen. Deri koltuk kafalıkları ve ön göğüs üzerine dantel örtüler, bagajda hediye gelmiş ve başkasına hediye edilmek üzere bekleyen Borcam kutuları, ev/iş/davet ayakkabı ve çantaları için özel tasarım ayakkabı ve çanta gözleri vb. zihni sinir proceleri istemiyoruz...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Merhaba Dilara, foruma üye olarak katılman ortamı nasıl hareketlendirdi görüyosun.
Ben de hoşgeldin diyor ve daha fazla bayan katılımı için önayak olmanı diliyorum.
Ancak araçlarımıza bayan katkısı olacak diye lütfen raconu bozacak makyajlardan da kaçınalım lütfen. Deri koltuk kafalıkları ve ön göğüs üzerine dantel örtüler, bagajda hediye gelmiş ve başkasına hediye edilmek üzere bekleyen Borcam kutuları, ev/iş/davet ayakkabı ve çantaları için özel tasarım ayakkabı ve çanta gözleri vb. zihni sinir proceleri istemiyoruz...
Hakan bey, siz çok yaşayın emi... ihihi haha muhaha
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
abi çok güzel yorumlamışsınız, gönlünüze sağlık çok güldüm
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Eşimin en çok ilgilisini çeken konular buluşmalar, organizasyon ve geziler, onun dışında araba muhabbeti pek sarmıyor eşimi. ihihi ihihi
Ancak Dilara Hanım ve Nurettinin eşi Ayla Hanım foruma bir el atıp, forumda eşlere yönelik aktiviteler çalışmalar yaparlarsa, bizde evde reklamlarını yapıp eşlerin katılımlarını sağlayabiliriz.
Son dönemde evin içerisinde Blackberry ile forumu takip ederken söyl
Orjinal yazı sahibi: DjiN
Darısı bizim hanımın başına
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
hoşgeldin abla, şimdiden belirtmekte fayda var, ilerde kesinlikle forumda pembeli, çiçekli böcekli temalar olmasını beklemeyin ama Emre abiyi ikna ederde OPC'yi pembeye kaplattırırsan söz bende pembe renk tema yaparım foruma haha
herkes profil bilgilerini tam girmediği için kesin sonuç belli değil ama şimdilik erkek bayan oranı 170'e 1 gözüküyor, buda toplam üye sayısına göre 4-5 bayan var demek
hoşgeldin abla, şimdiden belirtmekte fayda var, ilerde kesinlikle forumda pembeli, çiçekli böcekli temalar olmasını beklemeyin ama Emre abiyi ikna ederde OPC'yi pembeye kaplattırırsan söz bende pembe renk tema yaparım foruma haha
herkes profil bilgilerini tam girmediği için kesin sonuç belli değil ama şimdilik erkek bayan oranı 170'e 1 gözüküyor, buda toplam üye sayısına göre 4-5 bayan var demek
Çağrı sen ne yazdığının farkındamısın valla gider mutfak raf felan kaplama kağıdıyla arabamı pembeye kaplar hiç affetmez
Yorum