Herkese selam. İsmin Can . 30 yaşındayım. 3,5 ay önce fiyat ve donanım olarak son derece mantıklı olacağını düşündüğüm ( benzin konusu ayrı ) 2.0 T 4x4 insignia sipariş ettim . .Bundan önce audi a3 2.0t düz vites quattro kullanıyorum. Gerçekten kullanması çok zevkli bir araçtı. Ancak araç filodan kiralıktı ve geri iade ettim ( aylık 1150 € ) , dha sonra gene aynı sürüş zevkini verebilecek bir araç bakarken sonunda Insignia 2.0 T 4x4 karar verdim . Üstelik kira bedeli ( 900 € ) ve a3 ile kıyaslanmayacak ( donanımsal ) fark var. Şu an ki araç 4x4 flexride ,20'' , sunroof , cosmo , infinity muzık sistemi , sadece navigasyon paketi almadım cunku kira bedelinde ( 150 € oynatıyordu ) ve 36 aylık kiralamada 5400 € yapıyor ( o farkı benzinden yana kullanabileceğimi düşündüm ) birde sonradan 2000*-2300 Tl ye Insignia nın ön panele uygun navigasyon cihazı takılabileceğini öğrendim ( aracı teslim eden bayi cok faydasını gorursunuz dedi ancak biraz daha araştıracağım) . Açıkcası araç form , donanım , malzeme kalitesi , hemde performans olarak cok kısa süre kullanmama rağmen son derece tatmin edici. Şu an benzer segmentde aynı donanım ve motor da audi 4 kiralamak istesem , kira bedeli olarak 1400 -1500 € lara kadar çıkıyor. Şirket arabası olması dolayısı ile biraz egzantirik bir sipariş oldu . Yakıt tüketimi ile ilgili bilgiaraştırıken , bu forumu buldum. Gerçekten çok güzel ve son derece bilgi verici bir portal oluşturulmuş. Emeği geçenlere teşekkür eder ,herkese tekrar selamlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Istanbul dan selamlar , saygılar
Collapse
X
-
Ynt: Istanbul dan selamlar , saygılar
Aramıza welcome
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Ynt: Istanbul dan selamlar , saygılar
doğru bi karar vermişsiniz aramıza hoşgeldinizHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum