Duyuru

Collapse
No announcement yet.

<herkese merhaba .Bana Yardım edersiniz diye umuyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• <herkese merhaba .Bana Yardım edersiniz diye umuyorum

Arkadalar selam

İnsignia 1.6 turbo almak üzreyim Ancak kulandgım test araçlarındaki iç plastık kalıtesını yeterli bulmadım ve bana ses yapacaklarmıs gıbı geldi.
    Arac sahibi arkadaslardan ricam kulandıgınız araçlardaki sıkıntılardan ve özelikle dash board ve kapı kollarından gelen gürültü ile ilgili bilgi vermeniz olacak .
    1.6 turbo yakıt tüketiminide yorumlarsanız sevinirim .

Şimdiden hepinize çok teşeürler.

Ynt: &lt;herkese merhaba .Bana Yardım edersiniz diye umuyorum

&#214;ncelikle aramıza hoşgeldiniz.

biz hen&#252;z Insignia sahibi değiliz ama arabayı bayide, ilk gelen seriden son seriye kadar &#231;ok kez inceledim.
    1 seferde 550-600 km. yolculuk yaptım.

şubat ayında gelen ara&#231;larda 1-2 &#231;ıtırtı sesleri vardı. bunun sebebi malzeme kalitesizliği değil, par&#231;alarda esneme oluyordu,
    &#252;st&#252;ne bastırınca altlarındaki boşluklardan dolayı esneme oluyordu.
    zamanla bu sorunlar halledildi.

son gelen ara&#231;ları incelediğimde sesler yok denecek kadar azdı.
    kapı kollarındaki esnekliklerde giderilmiş.

yolculuk ettiğim ara&#231; Mehmet abinin aracıydı, yanlış hatırlamıyorsam Mayıs ayının aracı olması lazım.
    hareket halindeyken hi&#231; &#231;ıtırtı, tıkırtı vs. duymadım.
    sadece 1-2 par&#231;aya bastırınca esneme yapıyordu, esneme sebebiyle de plastik malzeme ses &#231;ıkartıyor.
    ama &#231;ok kafaya takacak bir durum değil.

yani şimdi sipariş verirseniz aracınız hem 2010 model olacak, hem son seri olacak, ilk başlardaki birka&#231; hatası olmayacak (b&#252;y&#252;k ihtimalle) tek sorun, standart bir ara&#231; yerine aksesuar se&#231;erseniz 2-3 ay beklemek zorunda kalabilirsiniz.

yakıt t&#252;ketimi;

&#199;orum &#231;ıkışında 10 dk. boyunca 230 km. hızla gittik,
    devamında 90-120 km. arası hızla Ankara'ya kadar gittik.
    ortalama tam 10.0 lt'ydi.

ben ilk duyduğumdan beri 180 hp Insignia'nın yakıt oranını normal karşılıyorum.

ama karşılaştırma ama&#231;lı bir ara&#231; ekleyim. (başka forumdan alıntıdır)

EOS 1400 cc 122 hp 1350-1400kg arası 0-100: 10.9 Vmax: 196km

İzmir şehiri&#231;i kullanımı, vitesler 3000-3500 devirde değiştirme şeklinde ne hızlı ne yavaş bir tempoda.
    100km şehir i&#231;i bu şekilde kullanım sonucu 10.7 lt.

Yine bilgisayarlarımızı sıfırladıktan sonra İzmir-Ayvalık yolunun tamamında 140km/h hızlarında yolu geldiğimizde ise sonu&#231; 8.1 lt.

Ayvalık-İzmir d&#246;n&#252;ş&#252; ekonomi moduna aldığımızda ise kendimizi ve 100km saat hızla EOS hızsabitleyici ile sabit gittiğimizde yine sıfırladıktan sonra 6.2 lt.

140 km. hızlı şehirdışı yolculuğuyla karşılaştırırsak TSI motor karşısında Insignia'nın t&#252;ketimi gayet iyi.
    aradaki 58 hp fark i&#231;in 2 lt. benzin farkı &#231;ok değil bence.

faydalı fikirler verebilmişimdir umarım. en kısa zamanda Insignia sahibi olmanızı dilerim
    InsigniaTEAM

Yorum

cağrı cok saol..

Aslında durum şu .Ben aracımı sipariş verdim .16.turbo siyah elegance 18" jant gelecek cumaya almıs olurum heralde .Astra twintop vardı onu sattım bugun .Cok memnundum . Cabrio olmasına rağmen çok az ses cıkartıyordu.

Şu ana kadar ıkı arac test ettım ınsıgnıa olarak .ancak ıkısıde 2009 modeldi(Hoş bende 2009 sipariş ettım 5000 tl fark var )
      ancak ıkısndede kapı kollarını sıktıgın zaman sankı yumurta gıbı içe kırılıcak bı ızlenım verdı ve cıtırtı yapıyodu . Bu sevıyede bı arabada daha kalıtelı plastık olması lazım dıye dusunuyorum .Hoş forumdakı hiç bi arkadas bundan şikayet etmemiş ama umarım benımkıde böle sorunsuz olur ..

ilgi ve alakan için çok teşekkürler

Yorum

şimdiden hayırlı olsun ozaman,
        Kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız umarım.
        Aracınızı aldıktan sonra da paylaşımlarınızı bekleriz
        InsigniaTEAM

Yorum

Tanışma

Tüm İnsignia severlere merhaba;İsmim Hasan,mesleğim Mak.Müh., yaşadığım yer Konya,doğum tarihi ve yeri 26/06/1956 Osmaneli/BİLECİK Kullandığım araç İnsignia NB 2.0 160HP işim Akaryakıt pompaları üreten bir firmanın Yön.Kur.Üyesiyim.

Yorum

Hoşgeldiniz, aracınızı kazasız belasız, iyi günlerde kullanın inşallah

Dizel Insignia hakkında da merak ettiklerimiz vardı, sizlerinde paylaşımlarınızı bekleriz
            InsigniaTEAM

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun... Bu araba cok keyfli! Benim bu arabayı secme nedenim. Uzun vadede bir araba sahibi olmak. Ve daha cok aile tipi bir arac kullanmak. Passat veya Insignia arasında tarttım. Ve tabiki bu araba kazandı. Şimdi keyfli bir şekilde süremiyorum . Askerdeyim ) Nizamiyenin internet kafesinden yaziyorum . Ama eşim guvenle ve keyifle sürüyor Insgnia clube hoş geldiniz. Her şey gönlünüzce olsun.
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Yakıt dışında gzeü araç gerçekten, ben alışmıştım astra da 5.1 lik tüketime şimdi kasa kasa 10 lt civarına düşürdüm Insignia da

Yorum

merrhabalar 4 senedir insignia kullanıyorum ilk 2009 modelle başladım şu anda 2011 model kullanıyorum iki aracımda 1.6 torbu aractan gayet memnunum tek sıkıntım kalkışta gaza geç tepki vermesi şu an yazılımlı 225 hp gaz tepki pedal kiti taktırmayı düşünuyorum inşallah sorunum çözülür kullanan varsa bilgi verirse sevinirim

Yorum

Öncelikle hoşgeldiniz, sprintbooster isimli cihazı taktirın aracınızdaki sıkıntı gider, forumdan çağrı bey ile görüşürseniz yardımcı olacaktır. Bu arada sorununuzla hiçbir ilgisi olmayan 5 yıllık bu başlığı tekrar canlandırdığınız için muhtemelen çok eski üyeler yaşattığınız nostaljiden dolayı size teşekkür edecektir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mlh
                      Öncelikle hoşgeldiniz, sprintbooster isimli cihazı taktirın aracınızdaki sıkıntı gider, forumdan çağrı bey ile görüşürseniz yardımcı olacaktır. Bu arada sorununuzla hiçbir ilgisi olmayan 5 yıllık bu başlığı tekrar canlandırdığınız için muhtemelen çok eski üyeler yaşattığınız nostaljiden dolayı size teşekkür edecektir
                      Post tarihine hiç bakmadan konu başlığına bakıp hızlıca okumuşum. Nurettin bey ne ara askere gitti diye düşünürken anladım ki durum buymuş )
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Sprintbooster cihazı gaz tepkime süresini düşürse de , hızlanmanıza yeterli faydası olmayacaktır. Sprintbooster ile birlikte , alt devirlerinizi canlandıran güzel bir yazılım yaptırırsanız sorun çözülür bence

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                        X