Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Müstakbel İnsigna sahibi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Müstakbel İnsigna sahibi

Orjinal yazı sahibi: ted79
    Bence tereddütsüz Insignia Cosmo
    Arkadaşımın tavsiyesine aynen katılıyorum

Yorum

mantığım ve cebim bana İnsignia dedi
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Yeni kasa değil ama bir önceki W203 kasa C200 Kompressor Mercedesim vardı. Elegance paket, deri döşeme ve sunroof yoktu arabamda. Gerçi ben 2.el aldığımdan temizliğine önem vermiştim. Çok rahat ve konforlu, bir o kadar da sportif ve prestijli bir araba idi.

Insignia Cosmo ise donanımı ile apayrı bir araba. Bu donanıma sahip bir Mercedes, B kasa bile olsa sizin dediğiniz 80.000 TL'den başlar. Ayrıca C180K ile Insignia arasında kasa boyutları açısından çok fark var. Ben Insignia Cosmo arabamı Aralık.2010'da 2.el alırken 6.000 km'de ve aynı özellikteki sıfırından 9.000 TL aşağı fiyata aldım. Siz de böyle bir 2.el bulabilirseniz daha uygun olur bence.

Seçiminiz hangisi olursa olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Kafiye olmuş

Yorum

Fiyat kalite endeksi=İNSİGNİA
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Arkadaşlar öneriler-yorumlar için teşekkürler, bizimkilerin kafasında 2 seçenek var : insigna veya antara ( antara, captiva ile birlikte korede üretildiği için sıcak bakmıyorum )

Bence insigna en mantıklısı. Umarım kısa sürede mutlu sona ulaşırı(z)m

Yorum

Ya da
              Fiyat kalite endeksi=321 Puan=Car Of The Year 2009= pray İNSİGNİA

Yorum

İşleniyor...
              X