Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Müstakbel İnsigna sahibi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Müstakbel İnsigna sahibi :)

Merhaba,

Ben 32 yaşındayım, Endüstri Mühendisiyim, yabancı bir firmada satınalmacı olarak çalışıyorum.
    İstanbul'da oturuyorum, ben Punto Evo 2010 Otomatik (eşimin de rahat kullanabilmesi amacıyla)kullanıyorum.

Babamın 10 yıllık 2,5 Litre Ford Mondeo'sunu değiştirmek istiyoruz. Aslında 3 araç arasında kaldık :

1- İnsigna 180 BG : edition veya cosmo olabilir : aslında edition düşünüyordum ancak 60 veya altına cosmo bulabilirsem cosmo tercih edilir. Babam ve benim ilk tercihimiz. ( Forumda 2-3 gündür okuduğum kadarıyla debriyaj ve serviste genel bir ilgisizlik sorunu var gözüküyor beni düşündüren)

2- Tiguan : 150 BG : 62 000 TL'ye bence değmez ancak annem yüksek araba istiyor.

3- Mercedes C180K : fiyatı çok araştırmadım ama 80 000 TL civarı sanırım : araç biraz küçük ancak sonuçta mercedes : bunu ben daha çok mantıklı buluyorum.

Tavsiyelerinizi rica ederim.

Ynt: Müstakbel İnsigna sahibi

80 liraya c180k alacagınıza dizel cosmo alın derım

Yorum

Yok zaten 80 vermek istemiyoruz ve yılda 8-9 bin yapıyor peder.
      Yine de c180k da güzel araba bence. En azından değer kaybı daha az olur diye düşünüyorum.

Yorum

mercedes herzaman mercedestir ama mercedeste alfabe "e" den başlar, bunu unutmayın

bu arada hoşgeldiniz.....

Yorum

cok guzel bır yaklasım

Yorum

80.000 e C180k var mi?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
              80.000 e C180k var mi?
              2009 model Avantgarde + sunroof 17.000'de bir araç vardı.75.000 istiyordu sahibi o zaman için.3 ay önce filan.

C180 diye çıktık yola İnsignia aldık.Bence İnsignia edition donanım olsa bile içinin malzeme kalitesi olarak, görünüş olarak C180'den fazla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                Orjinal yazı sahibi: corail
                80.000 e C180k var mi?
                2009 model Avantgarde + sunroof 17.000'de bir araç vardı.75.000 istiyordu sahibi o zaman için.3 ay önce filan.

C180 diye çıktık yola İnsignia aldık.Bence İnsignia edition donanım olsa bile içinin malzeme kalitesi olarak, görünüş olarak C180'den fazla.
                Bende aynı ikilemde kalmıştım. Ya içime sinen daha donanımlı bir araca binecektim(Insignia) yada daha az değer kaybı olan bir araç(C180).. Benimde tercihim insignia oldu.. Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle..

Yorum

Evet tavsiyeler çok önemli. Bunları dikkate almanızda fayda var.
                  Hoş geldiniz. Umarım Insignia'yı tercih eder siniz.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

welcome Hayırlısı olsun
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bence tereddütsüz Insignia Cosmo

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Mercedes aslında çok yakın bir ihtimal değil zaten. Eğer insigna'yı alırken ucuza alırsam zaten değer kaybı o derece az olacak.

Açıkçası ilk tercihimiz uygun fiyata sıfır insigna almak.

Yorum

Geçen sene eniştemle birlikte c 180 almak istemiştik o aldı ben vazgeçtim. O şimdi chrysler e biniyor bende insignia aldım. c180 mercedes in en kalitesiz arabası.
                          2011 2.0 CDTİ Cosmo Active Select

Yorum

hoşgeldiniz her aracı test edin sonuçta tercih sizin benim tercihim elbette insignia
                            Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

c180 amg alacaktım özeliklere ve donanıma bakınca benim bebeği aldım ayrıca arkadaş doğruyu söylemiş yıldız (E)DEN BAŞLIYOR

Yorum

İşleniyor...
                              X