2011 model 1.6 turbo cosmo metalık metro mavı ıcı bej doseme bır arabam oldu 7100 km de aranıza katıldım hayırlısıyla belkı bunu satıp 0 alabılırım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhaba arkadaslar benımde ınsıgnıam oldu :)
Collapse
X
-
Ynt: merhaba arkadaslar benımde ınsıgnıam oldu
tsk ederım arkadaslar allah herkese nasıp etsın kazasız belasız kullanmak nasıp etsın arabada ufak tefek cızıkler var pasla cıla cıkar buyuk ıhtımalle boyasız aldım cunku zıebartta komple bakıma sokcam 500 tl sıkıstı sanırım orayada ondan sonra fotolarını cekıp yuklerım ondan sonrada satarım buyuk ıhtımalle 0 nı almak ıstıyorum kısmetse daha 2 gun oldu alalı hayırlısı bakalım fıyatını soranlara 2009 fıyatına aldım 50.750 tl aldım 55 56 ya satmayı dusunuyorum! kısmet!
Yorum
-
Hayırlı uğurlu olsun.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
oh oh ne güzel o fiyat yaa aramızaz hoşgeldinHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
welcome aracınız hayırlı olsun.. inşallah hayalinize en kısa zamanda kavuşursunuz Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin.
hakikaten çok iyi fiyat.. fiyatların hele de 2011 Cosmo nun II. el fiyatının bu kadar düşük olduğunu görünce insanın canı sıkılıyor :/ kimse aracının kıymetini bilmiyor yeminederim. sanırım değil 3-5 sene bu aradanın piyasası 10-15 senede anca oturur.. o da şüpheli dknow
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
hayırlı olsun fiyat çok iyi nasıl düşürdün hocam) ztn sıfır araba boşver bi ton zarara girersin almışın kullan güzel güzel2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
Yorum