Hoşgeldiniz. Ankara'lılar çoğalmaya başladık galiba clapclap [DiaDavidoff (Emre) Enes kardeşimizi de "ANKARA GRUBU ÜYE LİSTESİ" ne de ilave edersen sevinirim)
Ankara'dan çok dostumuz var ama ses soluk çıkmıyor
Büyük bir organizasyonda biz bile katılabiliriz.
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Hoşgeldiniz. Ankara'lılar çoğalmaya başladık galiba clapclap [DiaDavidoff (Emre) Enes kardeşimizi de "ANKARA GRUBU ÜYE LİSTESİ" ne de ilave edersen sevinirim)
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Ankara'dan çok dostumuz var ama ses soluk çıkmıyor
Büyük bir organizasyonda biz bile katılabiliriz.
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Ben herzaman varım. İş "Trabzon61 (Utku Aksoy)- Ankara Etkinlik Organizatörü" müzde, Hadi Utku kardeşim.
İstanbul bu hafta sonu kucaklaşıyor. clapclap clapclap
Hemde eşli&cocuklu bizler niye bir araya gelemiyoruz???
Cemil abi biz Ankara da yokuz ondan olmuyor galiba ben gelip sizin orada bir organizasyon yapacağım az kaldı
Vallahi de şimdi suratımın hali bu oldu.... (Fatih kardeşim seni ve diğer insignia üyesi tüm arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız. )
Bu yazıdan sonra "Trabzon61 (Utku AKSOY) kardeşimin kollarını sıvaması gerekiyor"
Ankara listesine eklenmek ve gurup aktivitelerine katılmaktan onur duyarım. İstanbul'a davet için de çok teşekkürler ancak o süreç tatilime geliyor bodrum civarında olacağım. Sizi oraya davet edebilirim Şimdi aracımın çıkmasını bekliyorum, 5 cama film ve tavana karbon kaplama yaptırıyorum. Umarım güzel olur. fotolarını çekerim. şimdi geç oldu ancak yarın çekip koyarım büyük ihtimalle. Sizlerle paylaşmayı ve fikirlerinizi almayı çok isterim. Çok heyecan var şu an bitince haber veririm
Ankara - 71 EN 540 - Beyaz Opel Insignia 1.6 Turbo + Cosmo +Navigasyon + Sunroof
Utku abiye bbii organizsyon konusunda yardımcı olacam el birliğiyle büyük ankara buluşmasını gercekleştirecez yanlız bu ankaralı arkadaşların tanışma bölümünde ki ankara grubu üye listesine adlarını yazdırsa gerekirse hepsini teker taker arıyacam ama kimse yazdırmıyor onu bile yapmıyor ya
Ne zaman gerçekleşecek bu buluşma?Benim haftaya perşembe sınavlarım bitiyor ve memlekete dönüyorum,oradan da araçla birlikte ankaraya gelme planlarım var..onun için sordum..
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
ankaralı insigna kullanıcıları artık şu buluşmayı gerçekleştirsek iyi olmazmı bence bir an önce değerlndirip yazın ilk güneşli hafta sonunda yapalım ne dersiniz zamanı geldi diye düşünüyorum herkeze selamlar
19 jant lastik spor yay haders eksoz zenon chip tuning 215 hb
Yorum