Ankara'dan tüm insigniateam forum üyelerine selamlar! Forumu uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum. Artık katılım zamanımın geldiğini düşündüm.
Önceki araçlarım,
2009 Renault Clio 1.5dci,
2006 Ford Fiesta 1.4tdci.
Artık performanslı ve konforlu, 4-kapı Sedan bir araca geçmiş olmak çok güzel.
4 aydır insignia kullanıcısıyım. Aracım yaklaşık dört ay önce Opel-Opan Eskişehir yolu Plaza'dan alındı. Alır almaz boya koruma ve ses izolasyonu uygulamaları yapıldı. Henüz yaklaşık 7000 km yaptım. Aracımdan bir kaç küçük detay hariç çok memnunum. Çoğunuzun farkında olduğu şeyler zaten
-Yakıt tüketimi fazlalığı,
-Vites geçişlerinde ara sıra sorunlar,
-Geri viteste yokuş yukarı debriyaj balatası koku sorunu (debriyaj olduğunu düşündüğüm için, ayrıca uzun zamandır çok sık olmuyor sanırım araç yeniliğindendi)
vb. ufak detaylar.
Herkese selamlar!..
Önceki araçlarım,
2009 Renault Clio 1.5dci,
2006 Ford Fiesta 1.4tdci.
Artık performanslı ve konforlu, 4-kapı Sedan bir araca geçmiş olmak çok güzel.
4 aydır insignia kullanıcısıyım. Aracım yaklaşık dört ay önce Opel-Opan Eskişehir yolu Plaza'dan alındı. Alır almaz boya koruma ve ses izolasyonu uygulamaları yapıldı. Henüz yaklaşık 7000 km yaptım. Aracımdan bir kaç küçük detay hariç çok memnunum. Çoğunuzun farkında olduğu şeyler zaten
-Yakıt tüketimi fazlalığı,
-Vites geçişlerinde ara sıra sorunlar,
-Geri viteste yokuş yukarı debriyaj balatası koku sorunu (debriyaj olduğunu düşündüğüm için, ayrıca uzun zamandır çok sık olmuyor sanırım araç yeniliğindendi)
vb. ufak detaylar.
Herkese selamlar!..
Yorum