Arkadaşlar merhaba 2 gün önce bende yeni arabamın siparişini vermiş bulunmaktayım.. Karar aşamasında forumun bana çok katkısı olduğunu söylemek istiyorum, dolayısıylada bu forumu hazırlayan ve sorulan sorulara üşenmeden ilgili cevaplar veren bütün üyelerede teşekkür ederim.. 27 yaşında Bilgisayar Mühendisiyim ve İstanbul'da yaşıyorum.. Gelelim sipariş verdiğim aracın özelliklerine
1.6 Cosmo
DVD 800
Sunroof
Flexride
İnfinity(aynı zamanda Dj lik yapıyorum)
Şimdi sayın üyeler sormak istediğim daha doğrusu yazdığım opsiyonlarla ilgili ve araçla ilgili bana ufak tefek püf noktalar öğretirseniz çok sevinirim.. Yanlış anlaşılmasın forumdaki pek çok konuyu okudum hatta nerdeyse hepsine en az bir kere göz attım yanlız merak ettiğim şeyler model yılına göre bir takım up grade ve down grade ler olduğu.. Şu an Mersinde askerlik yapmamdan dolayı sadece çarşı izinlerimde kısıtlı bir süre içinde araştırma yapamaya zamanım olduğu için sizden yardım istiyorum Bu arada aracın teslim tarihini haziranın ilk haftası olarak verdiler yani mayıs sonunda benim askerliğimin bitmesine müteakiben arabama kavuşucam şafak 50:=)
Şimdiden yardımını esirgemeyecek olan bütün üyelere teşekkür ederim..
1.6 Cosmo
DVD 800
Sunroof
Flexride
İnfinity(aynı zamanda Dj lik yapıyorum)
Şimdi sayın üyeler sormak istediğim daha doğrusu yazdığım opsiyonlarla ilgili ve araçla ilgili bana ufak tefek püf noktalar öğretirseniz çok sevinirim.. Yanlış anlaşılmasın forumdaki pek çok konuyu okudum hatta nerdeyse hepsine en az bir kere göz attım yanlız merak ettiğim şeyler model yılına göre bir takım up grade ve down grade ler olduğu.. Şu an Mersinde askerlik yapmamdan dolayı sadece çarşı izinlerimde kısıtlı bir süre içinde araştırma yapamaya zamanım olduğu için sizden yardım istiyorum Bu arada aracın teslim tarihini haziranın ilk haftası olarak verdiler yani mayıs sonunda benim askerliğimin bitmesine müteakiben arabama kavuşucam şafak 50:=)
Şimdiden yardımını esirgemeyecek olan bütün üyelere teşekkür ederim..
Yorum