Herkeze selam arkadaşlar.Adım Metin,32 yaşında,evli ve ellerinizden öper 1 yaşında oğlum var.Yakın zamanda 1.6T Cosmo insignia alma niyetim var.İnşallah kullanıcı olarakta aranızda olmak dileğiyle.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
06METİN
Collapse
X
-
Ynt: 06METİN
Hoş geldiniz Metin bey,
Ben de Nurettin memenun oldum. En yakın zamanda kavuşmanız dileğile.
Ayrıca güzel yerleri gezmenizi ve bizimle paylaşmanızı da bekleriz .
Bir club olma yolunda bizimle birlikte olmanızıdan mutluluk duyarız.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
arkadaşlar uzun ve zorunlu bir aradan sonra tekrar forumdayım.hem ilk zamanlardan kalan arkadaşlara,hemde foruma daha sonradan üye olan tüm arkadaşlara selamlar-saygılar..
umarım ilk zamanlarda olduğu gibi tekrar saygılı,seviyeli ve sıcak arkadaşlıklar kurarız.
Yorum
-
Çağrı kardeşim sağolasın.parolamı hatırlayıncaya kadar ak ile karayı seçtim,en sonunda buldum.
DiaDavidoff,hoşbulduk kardeşim.Allah tan bir mani çıkmazsa bayram aralığında 8-10 gün memlekette olacağım.belki o arada İnsignia hayalimizide gerçekleştiririz.İnşallah bu heyacanı ailem ve sizlerle paylaşma imkanı bulabilirim.
cekY teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 06METİNÇağrı kardeşim sağolasın.parolamı hatırlayıncaya kadar ak ile karayı seçtim,en sonunda buldum.
DiaDavidoff,hoşbulduk kardeşim.Allah tan bir mani çıkmazsa bayram aralığında 8-10 memlekette olacağım.belki o arada İnsignia hayalimizide gerçekleştiririz.İnşallah bu heyacanı ailem ve sizlerle paylaşma imkanı bulabilirim.
cekY teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffİnşallah her zaman bekleriz Metin abi Ankarayada büyük Türkiye buluşmasınada...
bu arada isminde recep ivedik in email adresi gibi.yazarken parmaklarını klavyenin üstündemi unuttun. haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 06METİNOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffİnşallah her zaman bekleriz Metin abi Ankarayada büyük Türkiye buluşmasınada...
bu arada isminde recep ivedik in email adresi gibi.yazarken parmaklarını klavyenin üstündemi unuttun. haha
geldiğinde haber verirsen abi buluşma ayarlayabiliriz
Yorum
Yorum