Duyuru

Collapse
No announcement yet.

06METİN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 06METİN

Herkeze selam arkadaşlar.Adım Metin,32 yaşında,evli ve ellerinizden öper 1 yaşında oğlum var.Yakın zamanda 1.6T Cosmo insignia alma niyetim var.İnşallah kullanıcı olarakta aranızda olmak dileğiyle.

Ynt: 06METİN

Hoşgeldin abi, inşallah senide Insignia sahibi olarak görürüz
    en kısa zamanda sahip olman dileklerimle.
    InsigniaTEAM

Yorum

sağol Çağrı kardeşim.Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.bu arada memurum police ve 1 hafta sonra tayin nedeniyle Elazığ'da göreve başlayacağım.

Yorum

Hoş geldiniz Metin bey,
        Ben de Nurettin memenun oldum. En yakın zamanda kavuşmanız dileğile.
        Ayrıca güzel yerleri gezmenizi ve bizimle paylaşmanızı da bekleriz .
        Bir club olma yolunda bizimle birlikte olmanızıdan mutluluk duyarız.
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

arkadaşlar uzun ve zorunlu bir aradan sonra tekrar forumdayım.hem ilk zamanlardan kalan arkadaşlara,hemde foruma daha sonradan üye olan tüm arkadaşlara selamlar-saygılar..
          umarım ilk zamanlarda olduğu gibi tekrar saygılı,seviyeli ve sıcak arkadaşlıklar kurarız.

Yorum

welcome
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Tekrar hosgeldiniz.
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

sağolun Nurettin bey,sağolun Bülent bey.

Yorum

çok uzun zaman oldu tekrar aramızda olman sevindirici abi, buluşmalara da bekleriz
                  InsigniaTEAM

Yorum

Tekrar Hoşgeldin Metin abi geçmişte tanışamadığımıza üzüldüm seni Ankaradayken yakalayamamışız anlaşılan
                    bu arada imzanız çok güzel...

Yorum

Hoşgeldiniz.. Umarımki istediğiniz araca en kısa zamanda sahip olursunuz..

Yorum

Çağrı kardeşim sağolasın.parolamı hatırlayıncaya kadar ak ile karayı seçtim,en sonunda buldum.

DiaDavidoff,hoşbulduk kardeşim.Allah tan bir mani çıkmazsa bayram aralığında 8-10 gün memlekette olacağım.belki o arada İnsignia hayalimizide gerçekleştiririz.İnşallah bu heyacanı ailem ve sizlerle paylaşma imkanı bulabilirim.

cekY teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                          Çağrı kardeşim sağolasın.parolamı hatırlayıncaya kadar ak ile karayı seçtim,en sonunda buldum.
                          DiaDavidoff,hoşbulduk kardeşim.Allah tan bir mani çıkmazsa bayram aralığında 8-10 memlekette olacağım.belki o arada İnsignia hayalimizide gerçekleştiririz.İnşallah bu heyacanı ailem ve sizlerle paylaşma imkanı bulabilirim.
                          cekY teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
                          İnşallah her zaman bekleriz Metin abi Ankarayada büyük Türkiye buluşmasınada...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                            bakalım kısmet.ama en azından tatilde hazır ankara dayken sizlerle yüzyüze görüşmek iyi olur.hele bire yeni insignia heyacanı olursa dadından yenmez.
                            bu arada isminde recep ivedik in email adresi gibi.yazarken parmaklarını klavyenin üstündemi unuttun. haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                              Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                              bakalım kısmet.ama en azından tatilde hazır ankara dayken sizlerle yüzyüze görüşmek iyi olur.hele bire yeni insignia heyacanı olursa dadından yenmez.
                              bu arada isminde recep ivedik in email adresi gibi.yazarken parmaklarını klavyenin üstündemi unuttun. haha
                              Sen o kısmıyla uğraşma abi kısaca Emre de bana
                              geldiğinde haber verirsen abi buluşma ayarlayabiliriz

Yorum

İşleniyor...
                              X