Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Merhaba

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    arada bi buluşuruz biz gelmek ister misin? tanışmış oluruz hem bende merak ediyorum hemde 122 dsg leri?
    Tabiki gelmek isterim ama malüm Alaşehir/Manisadayım kısa bir zaman içersinde istanbul cennet mahallesi tarafında 1 2 hafta tatil için gelecegim fakat aracımla değil otobüsle gelecegim için araclarımızı deneyemeyiz fakat sizlerle tanısmayı araclarınızı incelemeyi tabiki isterim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Hasana katılıyorum 122 dsg de olsa denildiğigibi hafiflikte olsa bencede 0-100 de önde olacağını tahmin etmiyorum ya test yaptığınız arkadaş biraz yavaş yada topu topu 10 sn lik bir yolda yarımboy 1-2 saniye önde olabilir belki o kadar

trafikte ve uzun yolda golf 1.tsi 122,160 hatta 170 liklerle birçok defa karşılaştım ve hepsinde hüsarana uğradılar R lar için birşey demiyorum

Ama sizide tebrik ediyorum hedeflerinizi büyük tuttuğunuz için

Bu arada hoşgeldiniz.

Keyifli sohbetler ve paylaşımlar.
      Fatih bey 160 DSG olursa sizi uzundada üzme ihtimali yüksek.

Çift turbo beslemeli ve kompresörlü bir motora sahip şöföründe etkisi yüksek tabi aynı sonuc 160 lıgın manueli içinde gecerli.

boy boy fark olmaz tabiki ama illaki aradaki farkı hissedersiniz.

C ve D segmenti aracları ve motorları kıyaslamamız cok dogru bi karsılastırma olmasada motora gelince olay sonuc bunlardan ibaret.

Yorum

Ayrıca Golf R la kıyaslamak hepten yanlıs olur zira R da 2.0 tsi 4x4 270 ps motor gücüne sahip.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emynation

Çift turbo beslemeli ve kompresörlü bir motora sahip şöföründe etkisi yüksek tabi aynı sonuc 160 lıgın manueli içinde gecerli.

C ve D segmenti aracları ve motorları kıyaslamamız cok dogru bi karsılastırma olmasada motora gelince olay sonuc bunlardan ibaret.
          haha haha haha
          Akşam akşam sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Videodaki 122 hp manuelse şayet 7.5 civarı saniyede 100e çıktı DSG li hali daha seri olur bence.
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emynation

haha haha haha
              Akşam akşam sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün

Teknik verilerde bu söylediklerinizin doğruluk payını göstermiyor siz gülebilirsiniz ama opel kullanıcısı olarak opel fanboys olmamanız lazım ben size olabilecek gercekleri söyledim.

0-100 golf 1.4 tsi dsg

0-200 1.6T 180 ps insignia

Yorum

122 bg i kreşe bırak abisi 160 beygiri çağır..Kullanmadığımız bi motor seçeneği olsa da içim yanmasa...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                  122 bg i kreşe bırak abisi 160 beygiri çağır..Kullanmadığımız bi motor seçeneği olsa da içim yanmasa...

1.6 105 ps atmosferik motorunu kullandınız galiba )

Bu arada moderatör arkadasımızın

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

actıgım konuyu incelemesini istiyorum ikon gözükmüyor.

Yorum

Fanboys luk değil sadece izlenimlerim yaşadığım tecrübeleri söyledim teoride bizim araçların 3.0 tdi ları yakalayamamız lazım ama hiçte öyle değil uzun yolda 240 larda aynanın arkasında görüyorum hani diyorsunuz 160 dsg uzun yolda üzer ona gülüyorum diğer bir tarafta bu güne kadar kaç insignia ile yolda yürüdünüz bilmiyorum ama ben 2 yılda en az 20-30 tane 1.4 tsi motorlu araçlar yürüdüm tabi bu yürüme satart la başlayan yürümeler değil trafikte veya uzun yolda her neyse bu da güzel vw tarafında tam bir Fanboy olmuşsunuz bu sitede kimse fanboysluk yapmaz neyse onlar yazılır istanbula geldiğinizde müsait olursanız bir gün sizi biraz gezdirelim şansımızada bir tana tsi motor çıkarsa sonucu kendiniz görürsünüz.

Fanboys luga

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fanboys luk değil sadece izlenimlerim yaşadığım tecrübeleri söyledim teoride bizim araçların 3.0 tdi ları yakalayamamız lazım ama hiçte öyle değil uzun yolda 240 larda aynanın arkasında görüyorum hani diyorsunuz 160 dsg uzun yolda üzer ona gülüyorum diğer bir tarafta bu güne kadar kaç insignia ile yolda yürüdünüz bilmiyorum ama ben 2 yılda en az 20-30 tane 1.4 tsi motorlu araçlar yürüdüm tabi bu yürüme satart la başlayan yürümeler değil trafikte veya uzun yolda her neyse bu da güzel vw tarafında tam bir Fanboy olmuşsunuz bu sitede kimse fanboysluk yapmaz neyse onlar yazılır istanbula geldiğinizde müsait olursanız bir gün sizi biraz gezdirelim şansımızada bir tana tsi motor çıkarsa sonucu kendiniz görürsünüz.

Fanboys luga
                      Fatih bey bende startla baslayan yürümede yani 0-100 de golf diyorum zaten 0-100 haric insignainın üstün gelecegini zaten söyledim

160 lıgın uzunda ne yapacagından tam emin değilim sizi üzme ihtimali olduğunu söyledim.

Yorum

Biz gecenin bu saatinde 2. el ilanlara bakarken siz burda neyle uğraşıyorsunuz,ne garip di mi.Herkesiz derdi başkaneyse iyi geceler cümleten...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigity
                          Biz gecenin bu saatinde 2. el ilanlara bakarken siz burda neyle uğraşıyorsunuz,ne garip di mi.Herkesiz derdi başkaneyse iyi geceler cümleten...
                          Satılık 92 model tofaş var :P

Yorum

pardon. bende diyorum bi gariplik var bu araçlar uzaydan mı geldi yoksa consept mi,yanlış team deymişmim.hemen tofaşteam e geciyorum!

Yorum

dsg oldu mu şoförün etkisi yokki ilkokul çocuğuna ver o bile 0-100 yapar ihihi

Insignia vs. Golf 122hp dsg 0-100 olayına birşey demeyim ama Fatih abiyi diğer sürücülerle eşit tutmamak lazım onu biliyorum rolleyes

hoşgeldiniz bu arada, Tolga'ya selamlar
                              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigity
                                pardon. bende diyorum bi gariplik var bu araçlar uzaydan mı geldi yoksa consept mi,yanlış team deymişmim.hemen tofaşteam e geciyorum!
                                201.000 km de tüplü ön camlar otomatik klimasız celik jantlı :P

Yorum

İşleniyor...
                                X