sivas'tan selamlar 24 yaşında öğrenciyim arkadaşlar opelden 1,6 cosmo 180 bg sunroof ve dvd 800 lu beyaz rengte bi araç almayı düşünüyorum 67500 tl fıat aldım sizce bu fiata nasıl görüşlerinizi öğrenebilirmiyim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhaba
Collapse
X
-
Ynt: merhaba
welcome fiyat yüksek değil, yapılan zamlardan sonra olması gereken fiyatlar, bayilerin verdiği normal fiyatlar. ama biraz daha pazarlık ederseniz biraz daha uygun alabilirsiniz. kimi bayiler masraflar dahil bir fiyat verir, kimi bayiler hariç.. ve unutmayın ki o yaz aylarındaki gibi saçmasapan kampanyalar artık yapılmıyor araçlarınızın değerini bilin lütfen.. gerek sıfırda gerek II. elde.
II. el şu zamanlarda o yaz aylarından kalma alışkanlıkla düşük olabilir. ama yavaş yavaşta olsa normale dönüyor. ve bu yüksek gibi görnen fiyatlarda II. elde nasılsa çok değer kaybı oluyor, ben ne kadar ucuz alırsam bayiden o kadar kar ederim diye düşünmeyin derim. herkes aracının değerini kendisi belirler kendisi yükseltir. insigniateam olarak araçlarımızın değerini önce bizim korumamız lazım. hangi bayi ne yaparsa yapsın, II. elde gerek ihtiyaçtan gerek başka sebeplerden ne kadar ucuz fiyatlı araç olursa olsun, bunlar bizi etkilememeli. sonuçta şu an fiyatlara hala zam yapılmakta ve öyle düşünüldüğü gibi fiyatlara araç alınmıyor artık
Çağrı kardeşim, umarım en kısa sürede seninde hayalindeki gibi bi İnsignia n olur.. şimdiden hayırlısı olsun ben imkanın varsa eğer, flexride şasi opsiyonunu da al derim tekrar hoşgeldin..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum