Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• merhaba

sivas'tan selamlar 24 yaşında öğrenciyim arkadaşlar opelden 1,6 cosmo 180 bg sunroof ve dvd 800 lu beyaz rengte bi araç almayı düşünüyorum 67500 tl fıat aldım sizce bu fiata nasıl görüşlerinizi öğrenebilirmiyim

Ynt: merhaba

öncelikle hoşgeldiniz, fiyat bana biraz yüksek geldi, 65000 iyidir....

Yorum

welcome Banada fiyat biraz yüksek geldi biraz daha araştırmanızı öneririm
      Beyaz tutkudur.

Yorum

teşekkürler 5 bayiden fiat aldım endüşük fiat 66000 dediler yanlız 2004 model vectra arabamı takasa vereceğim 22500 sayılyorlar sivastaki bayi 24000 sayıyor hemem hemen aynı fiata geliyor yinede birazdaha araştırayım

Yorum

hoşgeldiniz, Insignia'lı günler dilerim
          InsigniaTEAM

Yorum

welcome fiyat yüksek değil, yapılan zamlardan sonra olması gereken fiyatlar, bayilerin verdiği normal fiyatlar. ama biraz daha pazarlık ederseniz biraz daha uygun alabilirsiniz. kimi bayiler masraflar dahil bir fiyat verir, kimi bayiler hariç.. ve unutmayın ki o yaz aylarındaki gibi saçmasapan kampanyalar artık yapılmıyor araçlarınızın değerini bilin lütfen.. gerek sıfırda gerek II. elde.

II. el şu zamanlarda o yaz aylarından kalma alışkanlıkla düşük olabilir. ama yavaş yavaşta olsa normale dönüyor. ve bu yüksek gibi görnen fiyatlarda II. elde nasılsa çok değer kaybı oluyor, ben ne kadar ucuz alırsam bayiden o kadar kar ederim diye düşünmeyin derim. herkes aracının değerini kendisi belirler kendisi yükseltir. insigniateam olarak araçlarımızın değerini önce bizim korumamız lazım. hangi bayi ne yaparsa yapsın, II. elde gerek ihtiyaçtan gerek başka sebeplerden ne kadar ucuz fiyatlı araç olursa olsun, bunlar bizi etkilememeli. sonuçta şu an fiyatlara hala zam yapılmakta ve öyle düşünüldüğü gibi fiyatlara araç alınmıyor artık

Çağrı kardeşim, umarım en kısa sürede seninde hayalindeki gibi bi İnsignia n olur.. şimdiden hayırlısı olsun ben imkanın varsa eğer, flexride şasi opsiyonunu da al derim tekrar hoşgeldin..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

welcome Hayırlısı olsun.
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                  X