Merhaba arkadaşlar. İstanbul Anadolu yakasından yeni bir insignia kullanıcısıyım. Aracım 1.6T Enjoy Elegance teknik gri. Astra sedanımı sattıktan sonra, biraz tereddütlü olsam da opel den vazgeçemedim ve aldım Burada da kafama takılan bazı soruların cevaplarını buldum. Herkese hayırlı forumlar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
HERKESE MERHABA
Collapse
X
-
Ynt: HERKESE MERHABA
pardon..öğrenices yavaş yavaş astra dan aklımda kalmış.. Aracım Edition elegance. 2010 model 12.000 km de.. ilk bakımlarını da eski sahibi yaptırdı ve odak bayrampaşa yı galerici yapıp orada anlaşarak aldım sahibinden.1.6 Turbo Edition Elegance 2010 34GK8199
Yorum
-
Hoşbulduk arkadaşlar.. herkese çok teşekkürler. Bu arada kendimden bahsetmem gerekiyor heralde? 34 yaşındayım ve bir bilişim şirketinde çalışıyorum.Önceki arabam astra sedan dı. Astra da sadece canımı sıkan olay, CIM modülü arızası denen korna çalmama sorunu idi. 2008 model ve garantisi bittiğinden dolayı İnsignia ya geçeyim dedim. Kısmet yine ikinci el oldu ama halen garanti kapsamında ve sıfır kadar temiz bir araç buldum. Aracım 18 inç jantlı ve teknik gri renginde.1.6 Turbo Edition Elegance 2010 34GK8199
Yorum
-
Hoşgeldiniz Evet duyduğunuz gibi bi nazar boncuğu taktırın derim :P
Orjinal yazı sahibi: cecen75Hoşbulduk..teşekkürler.. Resim ekledim ama siz lütfen maaşallah diyin. Bu insignia bazı forumlarda okuduğuma göre çok fazla nazara geliyormuş)Beyaz tutkudur.
Yorum
Yorum