elimde olmayan sebeplerden dolayı eski üyeliğimi iptal ettim yeni bir üyelik aldım tüm arkadaşlara selamlar ESKİŞEHİR"den UFUK
En kısa zamanda istanbuldayım Özlüyorum İstanbulu
tekrar hoşgeldin diyelim, walla sensiz boğazımızdan zor geçti uykuluklar, bidahakine tereddut etme atla gel hemen... aslında organizasyona bile gerek yok, sen musaıt oldugunda atla gel, bas gel, ben geliyorum de, hemen 5-6 araç toparlanabiliriz, genelde öle oluyo zaten bu spontene buluşmalarda....
bizde seni özlüyoruz, en kısa zamanda bekleriz....
ABİ 3,30 görüştük hasan beyle 4 arabasında 41 numaralı koltuk boştu sonraki otobüs 5 de ve 5,30 vardı saat 5 te gec olcaktı yoksa azimde istekde tavandı 10,30 gibi orda olacaktım ozamana uykuluk carting falan kalmıcaktı nasip degilmiş hayırlısı İNŞALLAH başka bir zaman
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Telafi cartingde hızlı arabayı bana verin malum 100kg uykulukta 2 porsiyon olsun bakalım nasıl bişey İNŞALLAH begeniriz zararlı sakadadların hepsi ama seviyorum ben )
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Telafi cartingde hızlı arabayı bana verin malum 100kg uykulukta 2 porsiyon olsun bakalım nasıl bişey İNŞALLAH begeniriz zararlı sakadadların hepsi ama seviyorum ben )
bu sakatat değil abi, kuzunun gıdığından oluyomuş bu arada bende senden hafif değilim
2 numaraya bin 2 numaraya araba rampada tor tor tor çekmedi valla benı ben 9 dan başkasına binmem bir daha .
Yorum