elimde olmayan sebeplerden dolayı eski üyeliğimi iptal ettim yeni bir üyelik aldım tüm arkadaşlara selamlar ESKİŞEHİR"den UFUK
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ESKİŞEHİRden tekrardan selamlar
Collapse
X
-
Ynt: ESKİŞEHİRden tekrardan selamlar
Orjinal yazı sahibi: UFUKCANelimde olmayan sebeplerden dolayı eski üyeliğimi iptal ettim yeni bir üyelik aldım tüm arkadaşlara selamlar ESKİŞEHİR"den UFUK
tekrar hoşgeldin diyelim, walla sensiz boğazımızdan zor geçti uykuluklar, bidahakine tereddut etme atla gel hemen... aslında organizasyona bile gerek yok, sen musaıt oldugunda atla gel, bas gel, ben geliyorum de, hemen 5-6 araç toparlanabiliriz, genelde öle oluyo zaten bu spontene buluşmalarda....
Yorum
-
Ynt: ESKİŞEHİRden tekrardan selamlar
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: UFUKCANelimde olmayan sebeplerden dolayı eski üyeliğimi iptal ettim yeni bir üyelik aldım tüm arkadaşlara selamlar ESKİŞEHİR"den UFUK
En kısa zamanda istanbuldayım Özlüyorum İstanbulu
tekrar hoşgeldin diyelim, walla sensiz boğazımızdan zor geçti uykuluklar, bidahakine tereddut etme atla gel hemen... aslında organizasyona bile gerek yok, sen musaıt oldugunda atla gel, bas gel, ben geliyorum de, hemen 5-6 araç toparlanabiliriz, genelde öle oluyo zaten bu spontene buluşmalarda....2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
Yorum