Herkese selamlar ben samet mimarlik ogrencisiyim istanbulda henuz bi insignia aracim yok ama bu site sayesinde cok sey ogrendm olumlu ve olumsuz gercekten basarili bir form olms emegi gecenleri tebrik ederm.. acikcasi insigniayi bir opel olarak gormuyorum en basta opel forumlarinada baktm dedm bole sey olmaz insignia hakkindaki yazilari bile okumadm sizde opelle insigniayi ayri goruyorsunuz bu cok hosuma gitti arac hakkinda cok sorum olcak bilmiyorum burda mi sorsaM? su an comez olarak goruyorsnz yeni bir uyeyi ama forumda okumadigim konu kalmadi sizi sizden cok tanidim tek ricam beni bu foruma kusturmeyin herkese tekrar slm olsn
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
selam olsun tum insignia sevenlere :)
Collapse
X
-
Ynt: selam olsun tum insignia sevenlere
soyle bi durum var acikcasi bazi forumlarda moderatorler cok burnunun dikine gider insigniateam icin demiyorum bunu kesnlikle "bu konu daha once acilmistr konu kapandi" bnm sorumun cevabini alamadan konu kapatan bi forum gordm daha konu tasindi arama yapin filan bu tarz bi forum gordm ve sogudum o yuzden ole bi dip not ekledim o forum hangisiydi dersenz sadece bi audi formu oldugunu solim ben cunku ben simdilik bi audiciyim sorularimda detayli anlatirim size dertlerimii sicak kanliliginiz icinde tesekkr ederm
Yorum
Yorum