Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Merhabalar

welcome
    güle güle kullanın..
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      Hoşgeldiniz. şu düzeltmeyi yapmadan duramayacağım, aracın adı "Insignia" ihihi
      hocam şu an aracın dışında o yüzden in kullanmıyor .. içine binince signia olucak insignia )
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Hoşgeldiniz. şu düzeltmeyi yapmadan duramayacağım, aracın adı "Insignia" ihihi
        hocam şu an aracın dışında o yüzden in kullanmıyor .. içine binince signia olucak insignia )

Evet şu an insignia oldu ihihi.
        Arkadaşlarım dün Bursa'dan Düzce'ye geçip gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aracımı teslim aldım. Çok şükür hiçbir sorun çıkmadı aracın zaten garantisi de bitmediği için içim daha da bir rahat teslim aldım. Yalnız ruhsatı Düzceden teslim almam gerekiyormuş noteden sonra döndüm az önce Bursa il trafiğe gittim oaradan söylediler. Şimdi 15 gün ruhsat bekleyeceğiz maad
        Fatih ODABAŞ

Yorum

Güzel düşünceleri için tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum ve tekrar hoşbulduk diyorum. Hasan arkadaşım, link kaldırıldığı için gönderemiyorum ama inşallah yakında sizlerle aracın fotoğraflarını paylaşırım. Sevgiler, saygılar...
          Fatih ODABAŞ

Yorum

welcome

aramıza hoş geldiniz.
            kazasız belasız inşallah.
            doğrusu "insignia" diye yazılıp "insinya" diye okunur.
            selamlar...
            2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"

Yorum

Ben olduğu gibi okuyorum valla insignia diye
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                Ben olduğu gibi okuyorum valla insignia diye
                hocam biz yanlış söylersek olmaz .Öğrenip öğretelim..

Yorum

bende aracı almadan önce hep igsigna diyordum, aracı alınca çok utandım kendimden

Yorum

insignia iyidir, sonuçta Astra'ya da estra, estre, estrey vs. gibi a'ları e yaparak değişik şeyler söylemiyoruz zaten Almanlar bile Insignia diyor
                    InsigniaTEAM

Yorum

Muhteşem olmuş. clapclap

@turkuaz72: Gökhan Bey, bir hafta sonu kafayı kırıp, kapına dayanacağım haberin olsun. :P
                      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

insignia iyidir, sonuçta Astra'ya da estra, estre, estrey vs. gibi a'ları e yaparak değişik şeyler söylemiyoruz zaten Almanlar bile Insignia diyor
                        çağrı Bey,
                        Almanlar opel e "oupıl" diyorlar."insignia" ya da "insinya" diyorlar.Tüm latin dillerinde "gn" yanyana geldiğinde "y" olarak okunur.Bence sizin tanıdığınız Alman değil.Örneğin;
                        "design" "dizayn", "Zegna" "Zenya" diye okunur.Bütün bunları lütfen ukalalık anlamında algılamayın ama biz İnsigna sahipleri kendi araçlarımızın modelini düzgün okumalıyız diye düşünüyorum.

Yorum

alman tanıdığım olduğundan değilde videolarda felan insignia olarak söylüyorlardı diye hatırlıyordum.
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sabah
                            çağrı Bey,
                            Almanlar opel e "oupıl" diyorlar."insignia" ya da "insinya" diyorlar.Tüm latin dillerinde "gn" yanyana geldiğinde "y" olarak okunur.Bence sizin tanıdığınız Alman değil.Örneğin;
                            "design" "dizayn", "Zegna" "Zenya" diye okunur.Bütün bunları lütfen ukalalık anlamında algılamayın ama biz İnsigna sahipleri kendi araçlarımızın modelini düzgün okumalıyız diye düşünüyorum.
                            bence bu konuda kullanıcı arkadaşları bilgilendirmeliyiz.Özellikle Administrator ve moderator arkadaşlardan böyle bir yaklaşım bekliyorum.Aracımızın (Insignia) anlamıda:

Rütbe, nişan ,bröve veya belirtici işaret anlamına geliyor.Genel tasarımda da bu uygulamayı çok sık görüyorsunuz.Özellikle farların üzerindeki kaşlarda, Yandaki Keskin hatta ve insignia nın logosunda da bu yapı sık olarak kullanılıyor.

Yorum

Değerli arkadaşlarım bir gelip pir gelemeyip üstüne birde ortadan kayboldum :/. Güzel dostluklar kurabileceğimizin sinyallerini almama rağmen işlerimin yoğunluğundan kaynaklanan bu durum için öncelikle sizlerden özür diliyorum .

Az sonra sizlerle aracımın fotoğraflarını paylaşma hazırlığı yaparken bir taraftan da artık "in" ekini de alan "Signia"mın urock söyleniş tarzı ile ilgili ben de şu yorumu getirmek istiyorum. Ben de bir çok arkadaşım gibi okunduğu gibi İnsignia olan söylenişini tercih ediyorum. Bana o şekilde daha havalı geliyor ihihi...
                              Fatih ODABAŞ

Yorum

sayın fatıhocam meganeforum dan ve uzun suredır olan dostlugumuz sayesınde sızı ıyı tanıyıorum burayada yılda bır gırersınız sız

Yorum

İşleniyor...
                                X