Hoşgeldiniz. şu düzeltmeyi yapmadan duramayacağım, aracın adı "Insignia" ihihi
hocam şu an aracın dışında o yüzden in kullanmıyor .. içine binince signia olucak insignia )
Evet şu an insignia oldu ihihi.
Arkadaşlarım dün Bursa'dan Düzce'ye geçip gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aracımı teslim aldım. Çok şükür hiçbir sorun çıkmadı aracın zaten garantisi de bitmediği için içim daha da bir rahat teslim aldım. Yalnız ruhsatı Düzceden teslim almam gerekiyormuş noteden sonra döndüm az önce Bursa il trafiğe gittim oaradan söylediler. Şimdi 15 gün ruhsat bekleyeceğiz maad
Güzel düşünceleri için tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum ve tekrar hoşbulduk diyorum. Hasan arkadaşım, link kaldırıldığı için gönderemiyorum ama inşallah yakında sizlerle aracın fotoğraflarını paylaşırım. Sevgiler, saygılar...
insignia iyidir, sonuçta Astra'ya da estra, estre, estrey vs. gibi a'ları e yaparak değişik şeyler söylemiyoruz zaten Almanlar bile Insignia diyor
insignia iyidir, sonuçta Astra'ya da estra, estre, estrey vs. gibi a'ları e yaparak değişik şeyler söylemiyoruz zaten Almanlar bile Insignia diyor
çağrı Bey,
Almanlar opel e "oupıl" diyorlar."insignia" ya da "insinya" diyorlar.Tüm latin dillerinde "gn" yanyana geldiğinde "y" olarak okunur.Bence sizin tanıdığınız Alman değil.Örneğin;
"design" "dizayn", "Zegna" "Zenya" diye okunur.Bütün bunları lütfen ukalalık anlamında algılamayın ama biz İnsigna sahipleri kendi araçlarımızın modelini düzgün okumalıyız diye düşünüyorum.
çağrı Bey,
Almanlar opel e "oupıl" diyorlar."insignia" ya da "insinya" diyorlar.Tüm latin dillerinde "gn" yanyana geldiğinde "y" olarak okunur.Bence sizin tanıdığınız Alman değil.Örneğin;
"design" "dizayn", "Zegna" "Zenya" diye okunur.Bütün bunları lütfen ukalalık anlamında algılamayın ama biz İnsigna sahipleri kendi araçlarımızın modelini düzgün okumalıyız diye düşünüyorum.
bence bu konuda kullanıcı arkadaşları bilgilendirmeliyiz.Özellikle Administrator ve moderator arkadaşlardan böyle bir yaklaşım bekliyorum.Aracımızın (Insignia) anlamıda:
Rütbe, nişan ,bröve veya belirtici işaret anlamına geliyor.Genel tasarımda da bu uygulamayı çok sık görüyorsunuz.Özellikle farların üzerindeki kaşlarda, Yandaki Keskin hatta ve insignia nın logosunda da bu yapı sık olarak kullanılıyor.
Değerli arkadaşlarım bir gelip pir gelemeyip üstüne birde ortadan kayboldum :/. Güzel dostluklar kurabileceğimizin sinyallerini almama rağmen işlerimin yoğunluğundan kaynaklanan bu durum için öncelikle sizlerden özür diliyorum .
Az sonra sizlerle aracımın fotoğraflarını paylaşma hazırlığı yaparken bir taraftan da artık "in" ekini de alan "Signia"mın urock söyleniş tarzı ile ilgili ben de şu yorumu getirmek istiyorum. Ben de bir çok arkadaşım gibi okunduğu gibi İnsignia olan söylenişini tercih ediyorum. Bana o şekilde daha havalı geliyor ihihi...
Yorum