Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhabalar

Fatih ODABAŞ (1978)
    Bursa'da bir lisede coğrafya öğretmeniyim. Uzun bir Renault deneyiminden (Toros, Megane I ve MeganeII) sonra inşallah yarın Opel ile tanışacağım. www.meganeforum.net internet sitesinin de kurucularındanım (umarım arkadaşlarım duymaz )

Değerli arkadaşlarım aşağıda vereceğim linkteki Signia'nın değerli sahibi ile prensipte anlaştık Signia Cosmo 1.6T DVD 800 NAVİGASYON, FLEXRİDE ŞASİ, SUNROOF PAKETİ, BEJ TAM DERİ DÖŞEME, INFINITY SES SİSTEMİ, 19" HAFİF ALAŞIMLI JANT. Yazmış olduğu bilgiler noktasında da bir problem yoksa yarın inşallah teslim almaya gidiyorum. Teslim alma esnasında vereceğiniz önerilere ihtiyacım var. Örneğin bu donanımların varlığını nasıl anlayacağım. Şimdiden teşekkür ederken samimi candan dostluklar kurabilmeyi temenni ediyor hepinizi en derin sevgi, saygı ve muhabbet dileklerimle selamlıyorum.

Edit: Değerli arkadaşlarım yardımcı olmak isteyen arkadaşlara söz konusu linki, daha uygun olur düşüncesiyle, özel mesaj yoluyla göndermeye karar verdim. Ancak cevapları burada toplarsak daha faydalı olacağı da kanaatindeyim, tekrar saygılar sunuyorum.
    Fatih ODABAŞ

Ynt: Merhabalar

welcome

Yorum

İlginç olmuş Renault fan Club kurucusu olarak Insigniaya geçiş. Tebrikler bu donanım da tek eksik spor koltuk lar onlarda da ayrıca sogutma da var.Aracı bir bayiye götürün oradan tüm şeceresini öğrenirsiniz.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

welcome

Söylenenlerin hepsi resimden anlaşıldığı gibi vardır filexi için sport ve tour tuşlarını kontol edin varsa vardır yoksa yoktur.

Hayırlı uğurlu olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Süper bir seçim hayırlı olsun
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

linki gönderirsenişz bende bakmak isterdim....

Yorum

Hoşbulduk arkadaşlar, teşekkür ediyorum.

Makamlar geçicidir arkadaşlar ihihi, zamanının veya değişimin vaktinin geldiğini düşündüğün zaman devretmesini veya terk etmesini bilmeli... Bu işin güzel yanı da bu. Yaklaşık 10 yıl Megane serisi kullandım. Megane I arıza çıkartmaması açısından; Megane II sürüş keyfi açısından, özellikle de full özellikli olanı tıpkı İnsignia gibi sınıfının (C segmenti) en cazip aracıdır urock bunu her zaman savunurum . 5 yıllık Megane II maceram unutulmayacak bir şekilde noktalandı.

Spor koltuklar anladığım kadarıyla bej renk deri olmuyor, doğru mudur?
              Fatih ODABAŞ

Yorum

Hasan bey hemen gönderiyorum
                Fatih ODABAŞ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FatiHoca
                  ....., özellikle de full özellikli olanı tıpkı İnsignia gibi sınıfının (C segmenti) en cazip aracıdır urock bunu her zaman savunurum ....

Insignia D segmenti sınıfında

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz. şu düzeltmeyi yapmadan duramayacağım, aracın adı "Insignia" ihihi
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Hoşgeldiniz. şu düzeltmeyi yapmadan duramayacağım, aracın adı "Insignia" ihihi
                      Bir eğitimci olarak şu an utanıyorum Yine de çaktırmayalım ihihi oleyy
                      Fatih ODABAŞ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Orjinal yazı sahibi: FatiHoca
                        ....., özellikle de full özellikli olanı tıpkı İnsignia gibi sınıfının (C segmenti) en cazip aracıdır urock bunu her zaman savunurum ....

Insignia D segmenti sınıfında

Evet, ben onu Megane için söyşemiştim
                        Fatih ODABAŞ

Yorum

welcome hayırlısı olsun umarım sorunsuz bir şekilde teslim alırsınız kavuşursunuz aracınıza çok güzel seçim olmuş tebrikler, aracın donanımı süper. maşallah.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

welcome Linki ben de inceleyebilir miyim bir mahsuru yoksa Bu arada deri bej oluyor diye biliyorum ergonomik koltuklar bej olamıyordu onlar da 2011 modellerde olacak diye okumuştum.
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

hoş geldiniz...

Yorum

İşleniyor...
                              X