Merhabalar ben Tarık.Astra Sedan CDTI kullancısı ve bir opel sever olarak İnsignia hayranı gördükçe yüreğimi kıpırdatan araba ne kadar şaslısınız herhangibirinizle karşılaşmam arabamdan soğumama yetiyor ondan trafiğe çıkmıyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhabalar..
Collapse
X
-
Ynt: Merhabalar..
Orjinal yazı sahibi: FacomXwelcome
İnşallah en kısa sürede sizde bir insignia sahibi olursunuz.Alıntı:Turbonun intercoolerini havalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu atmosferikten kurtar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrihoşgeldin abi, bu hayranlıkla geç bile kalmıştın üye olmak için senide birgün Insignia'yla görürüz umarımOrjinal yazı sahibi: cagrihoşgeldin abi, bu hayranlıkla geç bile kalmıştın üye olmak için senide birgün Insignia'yla görürüz umarımAlıntı:Turbonun intercoolerini havalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu atmosferikten kurtar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DarkMagicOrjinal yazı sahibi: FacomXwelcome
İnşallah en kısa sürede sizde bir insignia sahibi olursunuz.
Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattwelcome
Teşekkürler..
Orjinal yazı sahibi: Rosso PP.hoşgeldiniz umarım sizide birgün insignianızla aramızda görürüz
Orjinal yazı sahibi: Sufywelcome
umarım herşey hayırlısı olur sizin için
Teşekkür ederim..
Alıntı:Turbonun intercoolerini havalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu atmosferikten kurtar
Yorum
-
Evet olabilir yaza doğruu Abant buluşması falan olursa yine gelebilirim ama şuan oan buluşmalara katılamııyabilirim çünkü size uzağım ve İnsignia cokusunu orda yaşayacağıma eminim ama şimdi gülmeye başladım benim sedan onların yanında çok komik olur
İnşallah ilerde İnsignia yada j sedanım olurAlıntı:Turbonun intercoolerini havalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu atmosferikten kurtar
Yorum
Yorum