Merhabalar ben Tarık.Astra Sedan CDTI kullancısı ve bir opel sever olarak İnsignia hayranı gördükçe yüreğimi kıpırdatan araba ne kadar şaslısınız herhangibirinizle karşılaşmam arabamdan soğumama yetiyor ondan trafiğe çıkmıyorum
Alıntı:Turbonun intercoolerini havalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu atmosferikten kurtar
hoşgeldin abi, bu hayranlıkla geç bile kalmıştın üye olmak için senide birgün Insignia'yla görürüz umarım
Orjinal yazı sahibi: cagri
hoşgeldin abi, bu hayranlıkla geç bile kalmıştın üye olmak için senide birgün Insignia'yla görürüz umarım
Hoşbulduk Çağrı aslında öylede ziyaretçi olarak düzenli takipdeydim nedense aklıma hiç üye olmak gelmedi İnsigniaya özel bir sayfa ona özel kalsın düşüncesi oluştu ama tabularımı yıktım ve üye olmaya karar verdim İnşallah aklımı kurcalıyor iNSİGNİA ama asta j sedan var birde ilerde o naısl olacak acaba
Alıntı:Turbonun intercoolerini havalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu atmosferikten kurtar
Evet olabilir yaza doğruu Abant buluşması falan olursa yine gelebilirim ama şuan oan buluşmalara katılamııyabilirim çünkü size uzağım ve İnsignia cokusunu orda yaşayacağıma eminim ama şimdi gülmeye başladım benim sedan onların yanında çok komik olur
İnşallah ilerde İnsignia yada j sedanım olur
Yorum