MERHABA ARKADASLAR.Yiğit Yıldız,24,Manisa...Okul bitti.şimdi arçelige devam2 hafta önce 2004 vectra C den vedalaştım aslında satma fikri yoktu aklımda ama denk geldi işte.Şimdi insignia göz kırpıyor ama yakıt olayı gercekten düşündürüyor ve lpg ye de dikkat çekmişsiniz burda,o yüzden beklemedeyim.Hafta sonu mazda bt 50 aldık iş yerine onunla idare edicem biraz artıkherkeze kazasız belasız keyifli sürüşler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MERHABA
Collapse
X
-
Ynt: MERHABA
Bende uzun süre 2. el araçları takip ettim...Bu araç uzun süredir satışta...LPG olayı ile sıkıntısı olduğunu düşünüyorum, bencede uzak durmanızda fayda var...Ama aynı sitede güzel seçenekler var onları değerlendirin bence...Birde düzenli takp etmekte fayda var , cazip araçlar ilana düştüğünde çok fazla durmuyor...Kolay gelsin.2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line
Yorum
-
LPG li olacaksa biraz daha bekleyin henüz genel olarak sorunlar çözülmedi. HoşgeldinizSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
hoşgeldiniz. Vectra sanırım 1.6'ydı? bizde 2006 model 1.6 105 hp vardı, yol bilgisayarındaki şehiriçi tüketim 8-9 litreydi, hatta bir ara performanslı kullanımla km'de 40 kuruş yakmıştı ki o zamanlar benzin 4 lira altındaydı, yani 11-12lt/100km'ye denk geliyor ki ne kadar performans verdiği de malum
Insignia 1.6 turbo ile şehiriçi 9 litre görenler var, ama altımda 180 hp var diye her an gaza gelirseniz Insignia'da 11-12 litre yakıyor. (yaktığı kadar da gidiyor)
ama size yinede 9-10 litre fazla geliyorsa birşey diyemem, ya lpg ya dizel yada başka araç lazımInsigniaTEAM
Yorum
-
Vectra 1.6 ydı evet ama alır almaz lpg taktırdım ve hiç sorun cıkarmadı.Aslında insignia ya lpg lı bınmekte psikoloik olarak canını sıkar adamın.ben şuna benzetiyorum lpg yi;evde bi alman kurdu besliyosunuz ve hergün kuru ekmek yediriyosunuz,dısardan kimse onun kuru ekmek yedigini bilmiyo oo harikaymıs falan dıyo ama bide o kurt a sorun,yarın birgün teklemeye başlıyo garibim sora veterinerde alıyosun solugu sana daha pahalıya patlıyo,keşke mamasını verseydım diyosun))
vectra bende 8.7 gosteriyodu eniştemde de aynı arac wardı onun 10.1 leri falan geciyodu istanbulun cilvesi herhalde o daneyse beklemeye devam.mazda bt 50 de sevdırdı kendını 2.5 143 hp vectradan sora iyi geliyo
Yorum
Yorum