Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GTi.OnuR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GTi.OnuR

Orjinal yazı sahibi: GTi.OnuR
    Neden Çokmu Zor ? Yada Fazla Dal'Mı Yok ?
    içlerinden en basiti elektrik nerdeyse, ama geleceği yok. ben mezun olduktan sonra tek bölümleri kaldırıp şuanki birleşik duruma getirdiler seninki gibi elektrik/elektronik, bilişim vs diye.
    elektrik, elektronik, bilgisayar vs. öğretmenliklerini kafadan sil, yılda 3-5 öğretmen anca atanıyor.
    meslek lisesine gidip yapılabilecek en sağlıklı şey ya teknisyenlik yada mühendislik. onca yıl hem teknik bilgi hemde el becerisi alıpta öğretmen olmak boşa uğraş bence.
    branş olarak da ulaşabileceğin uç nokta mekatronik. mekatronikten devam edersen heryerden iş bulursun ama elektrik/elektronikden mezun olursan sadece bu bölümden iş bulursun.
    sınava tekrar girip kazansam seçeceğim yine mekatronik olurdu

olay budur

InsigniaTEAM

Yorum

welcome

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

Ya Öğretmenlik Zaten Düşünmüyorum Fakat Teknisyen Veya Mühendis Olabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
          welcome Benim ehliyet sınavına 2 hafta kaldı heyecandan ders bile çalışamıyorum hayırlısı
          oleyy

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hoşgeldin Adaş umarım forumda keyifli zaman geçirirsin. Eğitim konusunu görünce ilgimi çekti bende Anadolu Meslek Lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum ve şuan üniversitede Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bölümünde okuyorum. Kendimden ve arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla sana birkaç tavsiye verebilirim; Okulundan mezun olduğun zaman istersen alanınla ilgili 2 senelik bir üniversiteye girebilirsin ve onu bitirdiğinde DGS ile 4 senelik bir üniversitede mühendislik okuyabilirsin(1 sene intibak ve 2 sene normal okul olarak). Böylelikle çift diplomaya sahip olursun. Başka bir seçenek olarakta eğer direk 4 senelik üniversiteye girmek istiyosan okul ortalamanın ve öss sonucunun iyi olması gerekir. Meslek liselerinin önü senelerdir açılamadı ve tahminimce açılmıyacakta... Çok şey yazdım umarım bu tavsiyelerim senin aklında bişeyler oluşturur erken bilmekte yarar var. Bir araba forumunda yazılacak şeyler değil ama eğitim herşeyden önemlidir

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Aslında Direk 2 Yıllığa Geçiş Yapıcam Sadece Tek Diploma Belki Fazla İş Görmesse DGS İle 4 Senelik Bi Üniversitedede Mühendis Olarak Okuyabilirim

Yorum

hoşgeldin onur
                Opel Insignia 1.6 115 HP Cosmo Safir Siyah

Yorum

Hoşgeldin Onur,Ben de Teknik Lise Elektronik mezunuyum.Sonrasında Jeoloji Mühendisi oldum..Nasıl baya ilintili değilmi ihihi
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hoşbulduk.Elektrik'ten Jeolojiye

Yorum

ihihi HOS geldınız
                      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Hoşbulduk

Yorum